Δήλωση του Δημήτρη Γάκη για την επίσημη παρουσίαση του νέου ραδιοφωνικού σταθμού Ρόδου «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ»

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης, με αφορμή την παρουσίαση του νέου Ρ/Σ Ρόδου «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ - 96,9» το Σάββατο 14-03-15, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα, στις ραδιοσυχνότητες ακούγεται μια νέα φωνή. Στο έλλειμμα της ενημέρωσης και της πολυφωνίας στη Δωδεκάνησο, που εντείνεται με τα προβλήματα της δημόσιας ραδιοφωνίας, προστίθεται μια νέα ανεξάρτητη, αδέσμευτη και αντικειμενική ενημερωτική φωνή. Που θέλει να μιλάει στις καρδιές όλων. Που θα μεταδίδει στο Νότιο Αιγαίο την ψύχραιμη, έγκυρη και δίχως σκοπιμότητες ενημέρωση. Μια «Φωνή» που εκπέμπει σε νέους τόπους, που απευθύνεται σε νέους ανθρώπους, «με φρέσκιες ιδέες και προτάσεις».
Ένας ραδιοφωνικός σταθμός που φιλοδοξεί να υποστηρίξει τη δωδεκανησιακή πολιτιστική ταυτότητα, αναδεικνύοντας το μοναδικό ρόλο και τη θετική επιρροή ενός μέσου που προσεγγίζει το μεγαλύτερο κοινό στα νησιά του Αιγαίου – του ραδιοφώνου.
Το εγχείρημα είναι ξεχωριστό, γιατί έρχεται να καλύψει την ανάγκη ενημέρωσης της Δωδεκανήσου αλλά και γιατί υπογραμμίζει με τον πλέον επίσημο τρόπο ότι τα «ραδιοκύματα» συμβάλλουν στην ισότιμη πρόσβαση των πολιτών στο δημόσιο αυτό αγαθό – την ενημέρωση, την «ψυχή της Δημοκρατίας». Είμαι σίγουρος, ότι το «Κόκκινο» ραδιόφωνο θα αποτελέσει μια δυνατή φωνή, ένα βήμα και στήριγμα της νησιωτικής κοινωνίας.
Ας γιορτάσουμε την έναρξη λειτουργίας του Ρ/Σ Ρόδου «Στο Κόκκινο – 96,9», χαιρετίζοντας όλους τους εργαζόμενους και τους συντελεστές του εγχειρήματος και κάνοντας ό,τι καλύτερο για να αποκτήσει το «Κόκκινο» Ρόδου ισχυρούς δεσμούς με τη Δωδεκανησιακή κοινωνία. Για να μπορεί να εκπέμπει με ισχυρό σήμα σε όλο το Αιγαίο».
Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
***


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!