Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΙΑΣ ΑΓΓΕΛΟΥ

Στην τελετή παράδοσης – παραλαβής της διοίκησης της 95 ΑΔΤΕ παραβρέθηκε η πολιτευτής Δωδεκανήσου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Μαρία Αγγέλου, με πρόσκληση του υποστράτηγου Αλκ. Στεφανή, συνοδευόμενη από τον ταμία της συντονιστικής επιτροπής Ρόδου των ΑΝΕΛ, Νεκτάριο Πολίτη. Κατά τη διάρκεια της τελετής η Μαρία Αγγέλου έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

«Ο απερχόμενος στρατηγός, Στεφανής Αλκιβιάδης, είναι ένας άνθρωπος που μέσα σε 12 μήνες παρουσίας στο νησί μας, μας έκανε να θαυμάσουμε το έργο του στην 95 ΑΔΤΕ, το ήθος και το χαρακτήρα του. Μας εντυπωσίασε φέρνοντας ξανά το στρατό κοντά στους πολίτες, αλλά και με την αγάπη του για τον συνάνθρωπο και την εκδήλωση της, όποτε αυτό ήταν αναγκαίο. Είναι αλήθεια ότι ανέβασε ψηλά τον πήχη. Θα ήταν όμως παράλειψη μην αναφέρω ότι τον πήχη τον ανέβασε ψηλά και για ένα ακόμα λόγο, γιατί κατάφερε να κερδίσει την αγάπη μας. Έγινε ο στρατηγός μας. Ο στρατηγός της καρδιάς μας. Θα ήθελα να του ευχηθώ, λοιπόν, καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και υγεία.
Όσον αφορά στον νέο διοικητή, τον Υποστράτηγο Κωνσταντίνο Ματζάκο, θα ήθελα να του ευχηθώ καλή και ειρηνική θητεία στην 95 ΑΔΤΕ και να αξιωθεί να νιώσει, από όλους εμάς, την αγάπη που ένιωσε και ο προκάτοχός του».


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!