Απεντάχθηκε το Καρπάθειο Δημοτικό Σχολείο Καλύμνου από το ΕΣΠΑ 2007-2013

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Δυστυχώς για την Κάλυμνο και την Δημοτική αρχή έγινε και αυτό!!! Κύριε Δήμαρχε κρίμα!!!

Το έργο της Αποκατάστασης – Επέκτασης του Καρπάθειου Δημοτικού Σχολείου Καλύμνου που εντάχθηκε στις 5-12-2013 με αρ. πρωτ. 6185 με την απόφαση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με κωδικό Ένταξης MIS456983 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ‘’Κρήτη & Νήσοι Αιγαίου’’ και προϋπολογισμό ένα εκατομμύριο διακόσιες δέκα χιλ. ευρώ  (1.210.000,00 € ) ,απεντάχθηκε στις 12-3-2015 με αρ. πρωτ. 1158 και ΑΔΑ: ΩΦ8Μ7ΛΞ-ΕΞ3 από την ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Το έργο αυτό η προηγούμενη Δημοτική Αρχή του κυρίου Διακομιχάλη κατάφερε με πολύ κόπο να το εντάξει στο ΕΣΠΑ αφού για εννέα ολόκληρα χρόνια το σχολείο είχε κλείσει και ήταν εγκαταλελειμμένο. 

Η Δημοτική Αρχή του κυρίου Ρούσσου προσπάθησε να το επισκευάσει αλλά η προσπάθεια της εγκαταλείφθηκε επειδή  υπήρξαν καταγγελίες για την επάρκεια της λύσης που είχε επιλεγεί από την τότε Δημοτική Αρχή.

Δυστυχώς η σημερινή Δημοτική Αρχή του κυρίου Γαλουζή δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στα προβλεπόμενα βήματα που έπρεπε να γίνουν μετά την ένταξη του έργου και την ανάληψη εκ μέρους  της, της διοίκησης του Δήμου την 1η Σεπτεμβρίου του 2014. Αποτέλεσμα να απενταχθεί το έργο και να χαθεί τουλάχιστον για τώρα το ένα εκατομμύριο διακόσιες δέκα χιλ. ευρώ (1.210.000,00 € ) και ποιος ξέρει αν τελικά θα καταφέρει να επανεντάξει ο κύριος Γαλουζής  το έργο αυτό στην τρέχουσα προγραμματική περίοδο 2014-2020.

Άλλη μια χαμένη ευκαιρία για την Κάλυμνο και σίγουρα ο αείμνηστος Βασίλειος Καρπάθειος δεν θα είναι ικανοποιημένος από εκεί  ψηλά που βρίσκεται για αυτή την δυσάρεστη εξέλιξη για το παιδί του , για το σχολείο του,  που έκτισε από το υστέρημα του μετά από πολλά χρόνια δουλειάς στο εξωτερικό.

 

άρθρο: http://www.tominews.gr/

φωτογραφίες και βίντεο: αρχείο kalymniansvoice.com


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!