Εντυπωσιακή η παρουσία της ΠΝΑΙ στην έκθεση τροφίμων και ποτών FoodExpo

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Στην έκθεση τροφίμων και ποτών FoodExpo που άνοιξε τις πύλες της το Σάββατο 14 Μαρτίου στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo στα Σπάτα, συμμετείχε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. 

Στο περίπτερο της Περιφέρειας φιλοξενήθηκαν 17 παραγωγοί τοπικών προϊόντων της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων οι οποίοι εκπροσώπησαν συνολικά δέκα (10) νησιά. Η FoodExpo διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά και απευθύνεται σε παραγωγούς που ενδιαφέρονται για πώληση χονδρικής αλλά και εξαγωγές, καθώς στο πλαίσιο της έκθεσης οι συμμετέχοντες είχαν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν B2B συναντήσεις.

Την δική της γαστρονομική νότα έδωσε η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κυκλάδων και Δωδεκανήσου με επικεφαλής τον Πρόεδρο της κ. Νίκο Χριστοφόρου, η οποία την Κυριακή 15 Μαρτίου μαγείρεψε με παραδοσιακά τοπικά προϊόντα, μοναδικά πιάτα του Νοτίου Αιγαίου, καθιστώντας "κοινωνούς" των γεύσεών τους, τους παρευρισκόμενους εκθέτες και επισκέπτες.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα κ. Φιλήμονας Ζαννετίδης αναφερόμενος στην παρουσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, τόνισε: " Ο πρωτογενής Τομέας μπορεί και πρέπει να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης για την τοπική οικονομία μας. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με την παρουσία της στις μεγαλύτερες εκθέσεις τροφίμων και ποτών ενισχύει και στηρίζει τους παραγωγούς του πρωτογενούς τομέα, δίνοντάς τους την δυνατότητα να κάνουν γνωστά στο ευρύτερο κοινό τα ιδιαίτερης ποιότητας προϊόντα τους, να εδραιωθούν στη συνείδηση των καταναλωτών ως μοναδικά προϊόντα
και να δημιουργήσουν νέες συνεργασίες αναπτύσσοντας το δίκτυο πώλησής τους. Με γνώμονα αυτά, αγκαλιάζουμε τους παραγωγούς μας και την προσπάθεια που τόσα χρόνια έκαναν ο κάθε ένας χωριστά, και μαζί πια εκμεταλλευόμαστε κάθε δυνατότητα προβολής η οποία ενισχύει και προωθεί ουσιαστικά τον πρωτογενή τομέα"
.

Η έκθεση ολοκληρώθηκε εχτές, σημειώνοντας μεγάλη προσέλευση επαγγελματιών του χώρου της εστίασης και εμπόρων.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!