Αποκατάσταση βλαβών παραλιακού κρηπιδώματος λιμένα Λακκιού

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Ο Δήμος Λέρου σας ενημερώνει ότι με χρήματα του Λιμενικού Ταμείου Πάτμου ξεκίνησε η αποκατάσταση βλαβών παραλιακού κρηπιδώματος λιμένα Λακκιού, μπροστά από το μνημείο του Βασίλισσα Όλγα, προϋπολογισμού €51.000.

Πρόκειται για ένα έργο που επίμονα και επίπονα διεκδίκησε ο δήμαρχος Λέρου, σε συνεργασία με το δήμαρχο Πάτμου κ. Γ. Στόικο και τον μηχανικό του Λιμενικού Ταμείου κ. Γ. Καρακατσάνη και υπεγράφη από τον τέως Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Μ. Βαρβιτσιώτη με την υπ. αρ. 8221.Τ54/32/14/09.10.2014 απόφαση του (ΑΔΑ ΩΑ8ΖΟΠ-Δ49), με φορέα υλοποίησης το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πάτμου. Παράλληλα γίνεται προσπάθεια αποκατάστασης της σπηλαίωσης του κεντρικού λιμένα Λακκιού ύψους €300.000, που και αυτή θα πραγματοποιηθεί μέσω του ταμείου του ΔΗΛΙΤΑΠ.

Υπάρχουν προτεινόμενα έργα που περιμένουμε τη χρηματοδότηση και την υλοποίηση τους από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, όπως το Νηπιαγωγείο Λακκιού, η αποκατάσταση του Φράγματος, οι αίθουσες στο Μπελλένειο Γυμνάσιο, οι διαγραμμίσεις των δρόμων, το τουριστικό καταφύγιο Αλίντων, έργα που έχουν προταθεί και εξαγγελθεί από τον κ. Περιφερειάρχη και τον κ. Έπαρχο και αναμένουμε την υλοποίηση τους, για να μπει η σφραγίδα της νέας Περιφερειακής αρχής  στο νησί της Λέρου.

 

πηγή: http://e-leros.com/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!