Γ. Μαστροκούκος για την αξιοποίηση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (ERASMUS+ 2014-2020)

Η αξιοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων και η απορρόφηση των αντίστοιχων πόρων αποτελούν σπουδαία  αναπτυξιακή  διέξοδο ,αν αναλογισθεί κανείς και την επικρατούσα  ξηρότητα των οικονομικών δεδομένων του τόπου μας

 Έχει δημοσιευθεί το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ERASMUS+ 2014-2020 και αναρτήθηκε η  Πρόσκληση υποβολής προτάσεων σε δράσεις για τον τομέα της νεολαίας, της εκπαίδευσης ενηλίκων και του αθλητισμού.

Μέσω του Erasmus+ θα μπορέσουν να χρηματοδοτηθούν δράσεις στους τομείς της εκπαίδευσης, της κατάρτισης και της νεολαίας, όπως να σπουδάσουν, να επιμορφωθούν, να αποκτήσουν επαγγελματική πείρα ,να συμμετάσχουν σε δράσεις στο εξωτερικό. Επίσης, το πρόγραμμα θα χρηματοδοτήσει τοπικές πρωτοβουλίες  στον τομέα του αθλητισμού και της νεολαίας.  

Δεδομένου ότι οι όροι συμμετοχής και χρηματοδότησης έχουν απλουστευθεί, σε σύγκριση με τα προηγούμενα προγράμματα, καλούμε τη δημοτική αρχή να ενεργοποιηθεί και να αξιοποιήσει στο μέγιστο βαθμό  το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

ΜΑΣΤΡΟΚΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!