ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΛΥΜΝΟΥ: Απάντηση στον επικεφαλής της παράταξης «Η Κάλυμνος ΑλλάΖΕΙ» Γιώργο Μαύρο

Δελτίο τύπου για την αήθη επίθεση κ. Μαύρου σε βάρος του ΚΚΕ και του Χούλλη Σ.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 18ης Μαρτίου 2015, θεωρώντας ότι δεν είναι η Κάλυμνος Ψωροκώσταινα σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα αλλά ότι ισχύουν και εδώ οι ίδιες λογικές του ιδίου συστήματος, διαφωνήσαμε με τον κ. Μαύρο, παραθέτωντας  στατιστικά στοιχεία για την παλαιότητα των σχολείων όλης της Ελλάδας, εκφέροντας την άποψη ότι η απένταξη του Καρπάθειου έχει πολιτική σκοπιμότητα που συνάδει με ότι έχουμε δει μέχρι σήμερα στην εφαρμοσμένη πολιτική ως προς την εκπαίδευση σε πανελλαδικό επίπεδο. Ο κύριος Μαύρος δεν αντέχει την πραγματικότητα φαίνεται, και απάντησε με πρωτοφανή χυδαιότητα και προσωπικές επιθέσεις.

Πληροφορούμε τον κύριο Μαύρο, ότι δεν λέμε «τις ίδιες παπαριές 80 χρόνια τώρα» (χρησιμοποιούμε την δική του καταγεγραμμένη έκφραση, από το αντικομμουνιστικό του παραλήρημα). Η πορεία δράσης και ζωής του ΚΚΕ είναι μεγαλύτερη από 96 χρόνια.  Και μάλιστα με μοναδική πολιτική συνέπεια. 96 χρόνια τώρα, στους δρόμους, στα ξερονήσια και στα βουνά ακόμα όταν χρειάστηκε. Και φυσικά είναι ίδιες, γιατί οι ασπόνδυλοι πολιτικάντιδες-υπηρέτες του εκμεταλλευτικού συστήματος φρόντησαν με τόση συνέπεια και αποτελεσματικότητα, τα αιτήματα του 1918 να είναι επίκαιρα και πανομοιότηπα το 2015. Δεν είναι αστειάκι κύριε Μαύρο το ότι εμείς διεκδικούμε απο το 1918 τα ίδια πράγματα, είναι για κλάμματα, και για περισυλλογή. Γιατί τα ίδια πράγματα που λέμε και ξαναλέμε, πέρα από την ανατροπή του εκμεταλλευτικού συστήματος, περιλαμβάνουν και άμεσα αιτήματα για το τώρα, όπως το 8ωρο, την δουλειά με αξιοπρέπεια για όλους, την λαϊκή κυριαρχία, την εργασιακή ασφάλεια, το δικαίωμα στη μόρφωση και την υγεία. Σεις όλοι οι υπερασπιστές αυτής της φρίκης πρέπει να απολογηθείται γιατί αυτά και άλλα πολλά παραμένουν τα ίδια με το 1918 παρά την αλματώδη πρόοδο της τεχνολογίας, και όχι εμείς που δεν αλλάξαμε αιτήματα.

Πληροφορούμε τον θιασώτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, (το χειροκροτητή των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ), κ. Μάυρο, που ευτυχώς ο λαός μας πλέον έχει την εμπειρία να δει  τον κερδοσκοπικό της ρόλο, και το ποια συμφέροντα εξυπηρετεί, ότι τα λεφτά που μας δίνει είναι μέρος μόνο από τα λεφτά που αρπάζει ληστρικά από τον λαό μας, και για αυτό δεν ζητάμε η ΕΕ να μας δώσει λεφτά από τα προγράμματα, το απαιτούμε, γιατί είναι δικά μας λεφτά, στο βαθμό που δίνονται για να καλύπτωνται τα συμφέροντα του λαού και όχι βέβαια στα προγράμματα που δίνουν ζεστό χρήμα στα μονοπωλειακά συμφέροντα για να συνεχίσει το ξεζούμισμα του εργαζόμενου.

Για τις προσωπικές επιθέσεις και την χυδαιότητα αυτών, θα τον συμβουλεύψουμε να μην κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Μπορεί ο κύριος Μαύρος κάθε τετραετία να αλλάζει παράταξη, και να παρθενογεννάται ως ακομμάτιστος και ανεξάρτητος όταν οι καιροί το απαιτούν και τα αστικά κόμματα δεν πουλάνε πια στην αγορά της ψήφου. Η πολιτική μας συνέπεια είναι αυτή που κάνει τον Ελληνικό Λαό να μας εκτιμά ανεξάρτητα από το αν συμφωνεί μαζί μας, και μάλιστα στη συντριπτική του πλειοψηφία. Μάλιστα να του υπενθυμίσουμε ότι και σε μας απευθύνθηκε προεκλογικά προκειμένου να συνεργαστούμε μαζί του. Αυτό αποδεικνύει πολλά για το ίδιο το κ. Μαύρο! Εμείς επιλέγουμε την πολιτική θέση να είμαστε ενάντια σε κάθε ναρκωτικό και σε οποιασδήποτε μορφής ναρκωκουλτούρας, χωρίς μάλιστα η όποια συμμετοχή μας σε διάφορες ομάδες-σωματεία και συλλόγους να προσδοκά σε αντίτιμο! Οι δικές μας πολιτικές θέσεις είναι τρόπος ζωής, όχι μόνο λόγια κύριε Μαύρε, 96 χρόνια τώρα, και  για αυτό κερδίσαμε τον σεβασμό του λαού.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΛΥΜΝΟΥ


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!