Επαφές Δημάρχου Καλύμνου με Υπηρεσιακούς παράγοντες Υπουργείων στην Αθήνα

Σε εκδήλωση της Ένωσης Καλυμνίων Αττικής, παρευρέθηκε μετά από επίσημη πρόσκληση, ο Δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιωάννης Αντ. Γαλουζής τη Δευτέρα 23/3/2015. Στην εκδήλωση, με την ευκαιρία της κοπής της πίτας του Συλλόγου έγινε και η παρουσίαση του λεξικού του Καλυμνιακού ιδιώματος-έκδοσης του Αναγνωστηρίου Καλύμνου.
Κατά την παραμονή του στην Αθήνα, ο κος δήμαρχος συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κο Σακ. Τηλιακό, πραγματοποίησε μια σειρά επαφών με υψηλόβαθμα στελέχη και υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπ. Οικονομίας-Υποδομών-Ναυτιλίας και Τουρισμού.
Στη συνάντηση εργασίας συμφωνήθηκε το θέμα της χρηματοδότησης έργων επισκευής και συντήρησης των κτιρίων του Λιμενικού ταμείου, όπως και των κτιρίων όπου στεγάζεται η δημοτική  Φιλαρμονική και το Λιμεναρχείο. Επίσης, οριστικοποιήθηκε η έγκριση και χρηματοδότηση της μελέτης για την απαραίτητη επισκευή στο λιμανάκι του Μελιτσάχα.
Με τους παράγοντες του Υπουργείου Ναυτιλίας συζητήθηκαν επίσης και θέματα που αφορούν στην ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών της Επαρχίας μας με τον Πειραιά αλλά και το κέντρο της Περιφέρειας, ιδιαίτερα εν όψει της τουριστικής περιόδου, που βρίσκεται προ των πυλών.
Τέλος, συνάντηση εργασίας είχε ο κος δήμαρχος και με τον πρόεδρο του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών & Αλιείας (ΟΚΑΑ) κο Παν. Σταμπουλίδη, σχετικά με θέματα που αφορούν την ανάπτυξη και διαχείριση της Ιχθυόσκαλας και του πρωτογενούς εμπορίου στο νησί μας .
Από το Γραφείο Επικοινωνίας

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!