Μίκα Ιατρίδη: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να σπείρει το διχασμό ανάμεσα στους νησιώτες».

Η τ. Βουλευτής Δωδεκανήσου, Μίκα Ιατρίδη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η, κατά τα άλλα, “αριστερή” κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ φροντίζει να διχάσει τους νησιώτες του Αιγαίου, προκειμένου να επιβάλλει την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ και να τη δικαιολογήσει στον ελληνικό λαό.

Πρώτα η κα Βαλαβάνη, ύστερα ο κ. Φίλης, κατηγορούν τους νησιώτες για τους μειωμένους συντελεστές, προχωρούν σε συγκρίσεις νησιών μεταξύ τους και φτάνουν στο σημείο να τα συγκρίνουν με περιοχές που απέχουν ελάχιστα χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας!

Θα πρέπει οι κυβερνητικοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να μας πουν αν δέχονται αυτήν την προσβολή και, το κυριότερο, αν θα ψηφίσουν την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ.

Είναι πραγματικά κρίμα, τόσο νωρίς, να αποκαλύπτεται το πραγματικό και αποτρόπαιο προσωπείο της συγκυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων και το σκληρό μέλλον που επιφυλάσσουν για τα νησιά μας».


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!