Ν. Σαντορινιός: «Οι συμμετέχοντες στον 2ο Μαραθώνιο Ρόδου είναι κήρυκες του ιστορικού, πολιτιστικού και τουριστικού πλούτου της πόλης μας»

Με αφορμή τη συνέντευξη τύπου που δόθηκε για τη διεξαγωγή του 2ο Μαραθωνίου Ρόδου, ο Βουλευτής Νεκτάριος Σαντορινιός, δήλωσε τα ακόλουθα: 

Δυστυχώς λόγω επιβαρυμένων κοινοβουλευτικών καθηκόντων, δεν μπόρεσα να είμαι παρών στην συνέντευξη τύπου αυτού του σημαντικού αθλητικού γεγονότος για τον τόπο μας, ωστόσο θα ήθελα να χαιρετίσω και εγώ την απόφαση για τη συνέχιση αυτής της σημαντικής διοργάνωσης στην πόλη της Ρόδου, του 2ου Διεθνή Μαραθώνιου και εύχομαι να έχει και φέτος την ίδια επιτυχία.

Η διοργάνωση αυτή αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα εναλλακτικού μοντέλου ανάπτυξης του τουρισμού στην περιοχή μας και θα πρέπει να αποτελέσει τον πιλότο για την ανάπτυξη περισσότερων δράσεων αθλητικού τουρισμού.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό που σε αυτό το Μαραθώνιο ενώνονται τόσο τα αθλητικά ιδεώδη όσο και η τουριστική προβολή της Ρόδου. Οι αθλητές καλούνται να τρέξουν ανάμεσα στην ιστορία του νησιού, στις πιο ωραίες γωνιές της πόλης και με αυτό τον τρόπο γίνονται οι ίδιοι κήρυκες του ιστορικού, πολιτιστικού και τουριστικού πλούτου της πόλης μας και όλα αυτά με φόντο το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Αυτός ο αγώνας είναι ιδιαίτερος γιατί φέρει πολλαπλά μηνύματα και διαχρονικές αξίες: της προσπάθειας, της συμμετοχής ανεξαρτήτως ικανοτήτων αλλά και της ελευθερίας και της δημοκρατίας, της ειρήνης και του πολιτισμού. Σύμφωνα με το πνεύμα του Μαραθωνίου η συμμετοχή είναι αυτή που μετράει και όχι η θέση του τερματισμού και με αυτό το πνεύμα σας εύχομαι από καρδιάς να έχει κάθε επιτυχία ο αγώνας αυτός που διεξάγεται με σκηνικό τις ομορφιές της Ρόδου μας.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!