Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Καλύμνου 26/3/2015

Συνεδρίασε χτες 26-3-2015 το Δημοτικό Συμβούλιο με τέσσερα θέματα στην ημερήσια διάταξη.  

Η συνεδρίαση κύλισε ήρεμα, κατά παράδοξο τρόπο αφού συνήθως τα Δημοτικά Συμβούλια στο Δήμο Καλύμνου ξεστρατίζουν χωρίς σοβαρό λόγο, και ψηφίστηκαν ομόφωνα όλα τα θέματα.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η απάντηση του Δημάρχου σε ερώτηση του κυρίου Μαστροκούκου για την ανεξέλεγκτη κατάσταση με το παραεμπόριο. Ο Δήμαρχος απάντησε ότι θα καλέσει κλιμάκιο ελέγχου αλλά θα ελεχθούν και οι Καλύμνιοι. Μάλιστα είπε ότι σε επόμενη συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο θα ασχοληθεί αποκλειστικά με το θέμα. 

Η tominews.gr αναζήτησε τον πρώην Δήμαρχο κ. Δημήτρη Διακομιχάλη και τον ρώτησε να σχολιάσει την απάντηση του Δημάρχου για το σοβαρό αυτό θέμα. Ο κύριος Διακομιχάλης μας είπε...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ... ΕΔΩ


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2020 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!