Νεκτάριος Σαντορινιός: «Άργησε τρεις μήνες η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου να αντιδράσει»

Σας αποστέλλουμε σχόλιο του βουλευτή Νεκτάριου Σαντορινιού που δημοσιεύθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά από τη δημοσίευση της πρόσκλησης για την κοινή και έκτατη συνεδρίαση Π.Σ. και ΠΕΔ με θέμα τους συντελεστές ΦΠΑ στα νησιά.

«Καλωσορίζω την αυριανή κοινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και της ΠΕΔ, μόνο που ΆΡΓΗΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ. Έπρεπε να είχε συγκληθεί την ημέρα που η προηγούμενη κυβέρνηση είχε ήδη συμφωνήσει την κατάργηση των ειδικών συντελεστών ΦΠΑ και την αύξηση των συντελεστών ΦΠΑ των ξενοδοχείων με το email Χαρδούβελη.

Αλήθεια τότε δεν υπήρχαν συγκεκριμένες δεσμεύσεις της κυβέρνησης και σήμερα κινητοποιούνται δυο θεσμοί με ανώνυμες διαρροές;»


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!