Χ.ΚΟΚΚΙΝΟΣ: ‘’ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΣ ΟΣΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ..."

"ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΣ ΟΣΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΦΠΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ.  ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ"

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες 1/4/2015 στην Αθήνα η κοινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου και της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ν. Αιγαίου με θέμα την  ΄΄Προστασία του ειδικού καθεστώτος συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου’’

Στην συνεδρίαση καταγράφηκε  η ομοφωνία των βουλευτών του Ν. Αιγαίου- τόσο της κυβέρνησης όσο και της αντιπολίτευσης- να στηρίξουν την προσπάθεια που κάνουν από κοινού η  Περιφέρεια Ν. Αιγαίου  και η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ν. Αιγαίου, προκειμένου να διαφυλάξουν το τελευταίο αναπτυξιακό κίνητρο στην περιοχή μας.

Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κος Χ. Κόκκινος στην τοποθέτηση του αλλά και σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ , επισήμανε μεταξύ άλλων τα εξής:

‘’ Όσο η κυβέρνηση και οι δανειστές δεν δεσμεύονται για την προστασία του ειδικού καθεστώτος ΦΠΑ στα νησιά μας, εμείς πρέπει να μην εφησυχάζουμε και να είμαστε σε διαρκή επαγρύπνηση. Άλλωστε κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος.

Αυτό σημαίνει ότι εάν χρειαστεί πρέπει να προχωρήσουμε σε κινητοποιήσεις, πάντα μέσα σε πνεύμα πολιτικού πολιτισμού.

 Το ζητούμενο είναι εάν  οι βουλευτές Ν. Αιγαίου του ΣΥΡΙΖΑ εισακούγονται από το κυβερνητικό σχήμα ώστε να ληφθεί υποψιν η θέση τους, που ταυτίζεται με την θέση όλων των νησιωτών μας. Οφείλουν να πιέσουν και να εισακουστούν.

Όσον αφορά την πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, την κα Κωνσταντοπούλου,( η οποία παρέλαβε το ψήφισμα μας μετά από μιάμιση(!) ώρα αναμονής της αντιπροσωπείας μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο) ,η ίδια  δεν δεσμεύτηκε σε κάτι συγκεκριμένο.’’


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!