Ο Έπαρχος Καλύμνου κ. Θεμέλαρος μετέβη χθες στην Αθήνα για τη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε για το θέμα του Φ.Π.Α. στα νησιά του Αιγαίου

Ο Έπαρχος Καλύμνου κ. Θεμέλαρος μετέβη χθες 1-4-2015 στην Αθήνα μαζί με όλα τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου, προκειμένου να συμμετέχει στην  συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε από κοινού με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Νοτίου  Αιγαίου  στο ξενοδοχείο ΠΛΑΖΑ για το  θέμα της διατήρησης  του καθεστώτος των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α. στα νησιά του Αιγαίου.  

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν επίσης  νυν και  πρώην βουλευτές των Κυκλάδων και της  Δωδεκανήσου   που τάχθηκαν στο πλευρό της αυτοδιοίκησης καθώς και παραγωγικοί φορείς των νησιών.

Οι συμμετέχοντες υποστήριξαν ότι το ειδικό φορολογικό καθεστώς των νησιών θεσπίστηκε από προηγούμενες  κυβερνήσεις με σκοπό να αντισταθμισθούν οι αρνητικές συνέπειες της νησιωτικότητας και συγκεκριμένα το ιδιαίτερα  αυξημένο κόστος διαβίωσης και επαγγελματικής δραστηριοποίησης στην περιοχή αυτή. Δήλωσαν ότι θεωρούν το θέμα αδιαπραγμάτευτο και ότι είναι αποφασισμένοι να το υπερασπιστούν με κάθε τρόπο.


Η συνεδρίαση έληξε με την διατύπωση σχετικού ψηφίσματος  το οποίο στάλθηκε στον Πρωθυπουργό κ. Τσίπρα.

Ακολούθησε πορεία προς τη Βουλή, όπου επιδόθηκε το ψήφισμα στην Πρόεδρο της  κα Ζωή  Κωνσταντοπούλου.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!