ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: Κοντή μνήμη φαίνεται ότι έχουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Κοντή μνήμη φαίνεται ότι έχουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Προφανώς δεν θυμούνται τις αντιδράσεις όλων των φορέων όταν έγινε η πρώτη διαρροή… για την πιθανή αύξηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά.

Δεν θυμούνται ότι ο Αντώνης Σαμαράς συγκρούστηκε με την Τρόικα, τους σημερινούς θεσμούς, αρνούμενος να αποδεχθεί οποιαδήποτε αλλαγή στο θέμα του ΦΠΑ εξηγώντας τις αρνητικές συνέπειες που θα είχε κάτι τέτοιο για την οικονομία.

Ξέχασαν ότι η ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου και ο βουλευτές της ΝΔ τον Δεκέμβριο του 2014, έστειλαν επιστολή στον Αντώνη Σαμαρά ξεκαθαρίζοντας τις θέσεις τους, συμπαρατασσόμενοι στο πλευρό των Δωδεκανησίων

Που είναι σήμερα όλοι οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ που ανησυχούσαν τότε για το μέλλον των Δωδεκανησίων;

Αναφέρονται για άδικη κινητοποίηση των φορέων γιατί όλα έχουν να κάνουν με διαρροές. Προφανώς θεωρούν τις δηλώσεις των ίδιων των Υπουργών τους διαρροές εκτός και αν θεωρούν ότι οι δηλώσεις τους στερούνται σοβαρότητας.

Και αναρωτιόμαστε γιατί τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτές του δεν ανακοινώνουν επίσημα τις θέσεις τους για την μη κατάργηση των μειωμένων συντελεστών του ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου.

Γιατί οι Κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ στα Δωδεκάνησα δεν δεσμεύονται για την καταψήφιση ενός τέτοιου καταστροφικού νομοσχεδίου;

Για τη ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου

Η Πρόεδρος

Νατάσα Βενετοκλή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!