Ο Δημήτρης Γάκης στην ετήσια Γενική Συνέλευση του ΗΑΤΤΑ»

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Στην ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ), παρέστη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος της Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής, Δημήτρης Γάκης, την Τρίτη 31-3-15.

Στο περιθώριο των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης, ο βουλευτής Δωδεκανήσου συναντήθηκε με την Αναπληρώτρια Υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κα Έλ. Κουντουρά, τον Πρόεδρο του ΗΑΤΤΑ κ. Λ. Τσιλίδη και στελέχη του κλάδου του τουρισμού, με τους οποίους συζήτησε επίκαιρα θέματα του ελληνικού τουρισμού. Όπως χαρακτηριστικά τονίστηκε από το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, η πολιτική μας στοχεύει στη σωστά σχεδιασμένη επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου στη Δωδεκάνησο, που σε συνδυασμό με την ανάπτυξη των εναλλακτικών – ποιοτικών τουριστικών προϊόντων, θα ενισχύσει σημαντικά τις τοπικές νησιωτικές οικονομίες. Προς αυτή την κατεύθυνση θα αναλάβει πρωτοβουλίες σαν πρόεδρος της Επιτροπής Περιφερειών.

Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

-.-


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!