ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΛΙΛΑΣ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Κύριε Πρόεδρε, κύριε Περιφερειάρχη, κύριοι Σύμβουλοι. Μετά από πέντε περίπου χρόνια παρουσίας μου και δράσης στο Π.Σ.Ν.Α. αλλά και έξω απ’ αυτό, είμαι υποχρεωμένη να παραιτηθώ από μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Η  όξυνση των προβλημάτων του κλάδου μου, των Ελλήνων Ηθοποιών, και η  ευθύνη μου, ως εκλεγμένης στο Δ.Σ. του Σωματείου επί κεφαλής της παράταξης, που πρόσκειται στις δυνάμεις του ΠΑΜΕ, επιβάλλουν τη καθημερινή μου παρουσία και δράση πλάι στους συναδέλφους και συναγωνιστές.

Αισθάνομαι την ανάγκη ιδιαίτερα να απευθυνθώ στα μέλη του προηγούμενου, όπως και του σημερινού Περιφερειακού Συμβουλίου που ανεξάρτητα των πολιτικών διαφορών μας, υπήρξε μεταξύ μας αλληλοσεβασμός και καλή προσωπική επαφή.

Ακόμα θα ήθελα να απευθυνθώ σε φορείς και γενικότερα στους κατοίκους των νησιών ευχαριστώντας για τη συνεργασία και τη στήριξή τους στον αγώνα που έδωσα απ την πλευρά μου μαζί με τους άλλους συμβούλους του ΚΚΕ εκλεγμένους με τη Λαϊκή Συσπείρωση, για τα τεράστια προβλήματα των νησιών μας.

Ομολογώ ότι αυτά τα χρόνια θα τα κρατήσω στην καρδιά μου ως χρόνια δημιουργικά και αγωνιστικά σε τόπους φιλόξενους και πανέμορφους με κάθε καιρό και με όποιες δυσκολίες. Με ανθρώπους που με αγκάλιασαν γενναιόδωρα και μου έμαθαν πολλά όπως και οι ίδιοι οι αγώνες μας.

Ένα είναι σίγουρο. Ότι  θα συνεχίσω να σκέφτομαι τα νησιά μας με όλα αυτά που σημαίνουν πια για μένα,

Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους.

Σας ευχαριστώ.

Λίλα Καφαντάρη.

1- 4- 2015


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!