Ο Χ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΗΝ EUROPEAN SPACE EXPO ( ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ) ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η Ε.Ε ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Ο Χ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΗΝ EUROPEANSPACEEXPO( ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ) ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η Ε.Ε ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ.

Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κος Χ. Κόκκινος επισκέφθηκε την Ευρωπαική Έκθεση Διαστήματος ( EuropeanSpaceExpo) που πραγματοποιείται στην Αθήνα ( Μάρτιος -  Απρίλιος 2015) σε ειδικά διαμορφωμένο θόλο στην Πλατεία Συντάγματος.

Η Έκθεση διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις, με στόχο την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τα οφέλη και τις εφαρμογές των ευρωπαϊκών διαστημικών προγραμμάτων στην καθημερινή τους ζωή.

         Στην Έκθεση λαμβάνουν μέρος  επιχειρήσεις , ερευνητικοί και ακαδημαϊκοί φορείς , και αναδεικνύουν έργα και εφαρμογές διαστημικής τεχνολογίας που ήδη υλοποιούνται και λειτουργούν στην Ελλάδα , δημιουργώντας σημαντικά οφέλη σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.

Ο ι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία, μέσω μιας διαδραστικής εμπειρίας, να γνωρίσουν από κοντά το ευρύ φάσμα των διαστημικών τεχνολογιών και εφαρμογών, καθώς και να παρακολουθήσουν σχετικές παρουσιάσεις από ειδικούς ,και να ενημερωθούν για τα οφέλη που μπορεί να αποκομίσει η Ελλάδα από τα ελεύθερα και ανοικτά δεδομένα και από τα ευρωπαϊκά διαστημικά προγράμματα

Ο Χ. Κόκκινος συνομίλησε με συμμετέχοντες στην έκθεση και τόνισε ότι :’’ Η Διαστημική Έρευνα και η καθιέρωση μιας Ευρωπαικής Διαστημικής Πολιτικής, είναι για την Ελλάδα πολύτιμη, ειδικά σήμερα που απαιτείται η καλλιέργεια κουλτούρας καινοτομίας στους νέους ανθρώπους και η υποστήριξη της ανάπτυξης νέων τεχνολογιών στην πατρίδα μας, για ένα λαμπρότερο μέλλον για τους Έλληνες επιστήμονες , που δυστυχώς όλο και περισσότεροι εγκαταλείπουν  την χώρα για αναζήτηση ευκαιριών στο εξωτερικό . Ζούμε στον αιώνα του ΄΄ Ηλεκτρονικού Διαφωτισμού΄΄ που χαρακτηρίζεται από την αλματώδη εξέλιξη της τεχνολογίας. Αποτελεί μονόδρομο η επένδυση στην καινοτομία και στις νέες τεχνολογίες’’


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!