Ανακοίνωση Δ. Κρεμαστινού για δηλώσεις Γ. Σακελλαρίδη για το ΦΠΑ νησιών

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Κρεμαστινός, μετά τη συνέντευξη του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για το ΦΠΑ των νησιών του Αιγαίου στον RealFM, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση την οποία αναπαρήγαγε το ΠΑΣΟΚ:

«Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Γ. Σακελλαρίδης με σημερινή του δήλωση ανοίγει ξανά το ζήτημα του καθεστώτος ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου. Η ασάφεια και η απροσδιοριστία πάλιν επί σκηνής. Μόλις πριν 5 ημέρες η Αναπληρώτρια Υπουργός Οικονομικών κα. Ν. Βαλαβάνη με διαβεβαίωσε ότι δεν τίθεται ζήτημα άρσης του ισχύοντος καθεστώτος σε ορισμένα νησιά διότι αυτό θα ήταν αντισυνταγματικό. Πριν από 4 μόλις ημέρες ο Υπουργός Οικονομικών κ. Βαρουφάκης, απαντώντας σε Επίκαιρη Ερώτησή μου στη Βουλή, δήλωσε επί λέξει: «Εγώ δε θα προσυπογράψω καμία αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά».

Ο κάθε καλόπιστος πολίτης διερωτάται τι πραγματικά συμβαίνει σήμερα: την οικονομική πολιτική της Κυβέρνησης την εκφράζει το Υπουργείο Οικονομικών δια των υπουργών του ή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος; Αυτή η ασάφεια και η απροσδιοριστία που συνεχίζεται σε όλους τους τομείς δυναμιτίζει κάθε πιθανότητα επενδύσεων και ανάπτυξης στη χώρα.

Πρέπει να είμαστε σε διαρκή επαγρύπνηση για το θέμα του ΦΠΑ των νησιών καθώς ήταν πάγια απαίτηση των δανειστών από την πρώτη στιγμή της χρεοκοπίας μέχρι σήμερα. Δυστυχώς, η κυβέρνηση με την πολυφωνία της δυσχεραίνει περισσότερο την κατάσταση.»


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!