ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κρατά ανοιχτό το θέμα της κατάργησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου.»

  ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κρατά ανοιχτό το θέμα της κατάργησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου. Ο αυτοσχεδιασμός και η διαλυτική ασάφεια χαρακτηρίζουν την κυβέρνηση»

Ο Τομεάρχης Τουρισμού και Βουλευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ, κ. Μάνος Κόνσολας, έκανε την ακόλουθη δήλωση, ως απάντηση στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, κ.Σακελλαρίδη για τους συντελεστές ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου:

«Καθημερινά επιβεβαιώνονται, ως χαρακτηριστικά γνωρίσματα αυτής της κυβέρνησης, ο αυτοσχεδιασμός και η διαλυτική, και όχι δημιουργική, ασάφεια.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κ. Σακελλαρίδης, με τις δηλώσεις του στο real fm, άνοιξε πάλι θέμα κατάργησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ δηλώνοντας ότι «Η συζήτηση είναι ανοικτή, αυτό που έχει πει δηλαδή και η κα. Βαλαβάνη και ο κ. Μάρδας, για κάποια συγκεκριμένα νησιά τα οποία δεν θα πλήττονταν οικονομικά και τουριστικά κυρίως, μέσα από την αύξηση του ΦΠΑ. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχουμε υποβάλει τέτοιου τύπου πρόταση προς τους θεσμούς και προς το Brussels Group». Και σημείωσε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος: «Είναι ένα θέμα το οποίο είναι υπό ανοικτή διαβούλευση».

Είναι σαφές όσο και ξεκάθαρο ότι η ίδια η κυβέρνηση συντηρεί το θέμα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αν και Δωδεκανήσιος στην καταγωγή, δεν γνωρίζει τι σημαίνουν οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ για τα νησιά του Αιγαίου, την τοπική οικονομία και την ανταγωνιστικότητα του τουρισμού μας.

Δεν γνωρίζει ότι δεν μπορεί να μεταβληθεί ή να διαχωριστεί το φορολογικό καθεστώς σε ένα νομό.

Δεν γνωρίζει ότι η αύξηση των συντελεστών ΦΠΑ θα πλήξει καίρια τον τουρισμό μας.

Δεν γνωρίζει ότι οι λόγοι που επέβαλλαν τη θεσμοθέτηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου, δεν έχουν εκλείψει.

Η αποστροφή του κ.Σακελλαρίδη ότι ο ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου, είναι ένα θέμα υπό ανοικτή διαβούλευση, αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση κρατά ανοιχτό το θέμα της αύξησης των συντελεστών.

Τους προειδοποιούμε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να συμπράξει σε αυτή την καταστροφική επιλογή».


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!