Στα νησιά της Περιφέρειας ο Γ. Χατζημάρκος για τις ημέρες του Πάσχα

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Ολοκληρώνοντας την περιοδεία του, την Μεγάλη Εβδομάδα, σε Λέρο και Πάτμο, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, μετέβη στην Κω, το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου, όπου είχε συνεργασία με τον Έπαρχο Κω κ. Γιώργο Χαλκιδιό και τον βουλευτή κ. Ηλία Καματερό, για το θέμα των παράτυπων μεταναστών.  

Ο κ. Χατζημάρκος επισκέφθηκε την εγκαταλελειμμένη ξενοδοχειακή μονάδα που επελέγη από την αναπληρώτρια  υπουργό  Μετανάστευσης κ. Τασία Χριστοδουλοπούλου, ως χώρος προσωρινής φιλοξενίας  παράτυπων μεταναστών και προσφύγων.

Από την Κω, ο Περιφερειάρχης μετέβη στην Νάξο, όπου το  βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου παρακολούθησε την Αναστάσιμη ακολουθία, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παροναξίας κ.κ. Καλλινίκου.

Την Κυριακή του Πάσχα, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη, τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού και Έπαρχο Νάξου κ. Γιάννη Μαργαρίτη και τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού κ. Στέλιο Μπρίγγο, περιόδευσε σε χωριά της ορεινής Νάξου.

Ο κ. Χατζημάρκος συνέχισε την περιοδεία του στα μικρά νησιά των Κυκλάδων, Ηρακλειά, Σχοινούσα και Κουφονήσια, όπου είχε συνεργασία με τις τοπικές αρχές, επισκέφθηκε τα εκτελούμενα έργα και συζήτησε για όλα τα θέματα που κάθε νησί ιεραρχεί στις προτεραιότητές του.

Ειδικότερα, στην Ηρακλειά είχε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Γαβαλά και τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου κ. Πέτρο Γαβαλά,  στην  Σχοινούσα, με την Αντιδήμαρχο κ. Νικολέτα Σίμου και τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου κ. Μιχάλη Σιγάλα και στα Κουφονήσια, με τον Αντιδήμαρχο κ. Παναγιώτη Φωστιέρη και τον  Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου κ. Αντώνη Κωβαίο.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!