Παρίσι: Brussels Group και στο βάθος... η 24η Απριλίου

Στη γνωστή βίλα Σαΐντ της γαλλικής πρωτεύουσας οι συνομιλίες - Αισιοδοξία εκφράζει η ελληνική πλευρά - Θέματα μακροοικονομίας και δημοσιονομικά στο τραπέζι - Εως και την Τετάρτη μπορεί να συνεχίζονται οι συνομιλίες.

Γύρω στις 3 το μεσημέρι ξεκίνησε η συνεδρίαση του Brussels Group, που για τεχνικούς λόγους (τους οποίους δεν διευκρίνισε) , όπως ανακοίνωσε το ελληνικό υπουργείο Οικονομικών, διεξάγεται στο Παρίσι.

Στόχος της συνεδρίασης είναι να προετοιμαστεί το ερχόμενο Eurogroup που θα γίνει την Παρασκευή 24 Απριλίου στη Ρήγα της Λετονίας, προεδρεύουσας της Ευρωπαϊκής Ενωσης. 

Η συνάντηση διεξάγεται στη βίλα Σαΐντ της γαλλικής πρωτεύουσας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αίθουσα προβλέπεται να είναι στη διάθεση των εμπειρογνωμόνων έως την ερχόμενη Τετάρτη, κάτι που σημαίνει πως προβλέπεται οι συνομιλίες να διεξάγονται έως τότε, γεγονός που δείχνει πως η σύγκλιση δεν θα είναι και μια εύκολη υπόθεση. 

Η ελληνική αντιπροσωπεία εκπροσωπείται από τον κύριο Θεοχαράκη, τον κύριο Χουλιαράκη και την κυρία Παναρίτη.

Η συνάντηση διεξάγεται σε καλό κλίμα, ενώ στο τραπέζι μπαίνουν τα θέματα της μακροοικονομίας και τα δημοσιονομικά. 
Της συνεδρίασης ακολούθησε δείπνο εργασίας. 

Σε κάθε περίπτωση η Αθήνα εκφράζει την αισιοδοξία της πως θα επιτευχθεί σημαντική σύγκλιση με τους εταίρους η οποία ενδέχεται και να καταλήξει και σε συμφωνία πάνω σε βασικούς και κρίσιμους άξονες.

πηγή: http://www.protothema.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!