Γ. Χατζημάρκος: «Θα προχωρήσει κανονικά η συνεργασία μας με την ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ»

Κανονικά θα προχωρήσει η συνεργασία Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ, στο πλαίσιο της Προγραμματικής Σύμβασης που ενέκρινε προσφάτως  το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Αυτό αποφασίστηκε στην διάρκεια συνεργασίας που είχε το πρωί της Παρασκευής ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου με εκπροσώπους της εταιρείας, μετά το ζήτημα που προέκυψε, όταν ο Επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου ζήτησε την πιστοποίηση της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ από την Πυροσβεστική Ακαδημία, προκειμένου να εγκρίνει την Προγραμματική Σύμβαση.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Φιλήμονας Ζαννετίδης, ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Χρήστος Ευστρατίου ο νομικός σύμβουλος της ΠΝΑΙ κ. Γιώργος Φιλιππάκος, ο προϊστάμενος των Διοικητικών Υπηρεσιών της ΠΝΑΙ κ. Τριαντάφυλλος Καραγιάννης, ο Πρόεδρος της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ, εντεταλμένος σύμβουλος κ. Αγαπητός Πάλλας και εκπρόσωποι των εργαζομένων στην εταιρεία.

Όπως δήλωσε στην διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο Περιφερειάρχης, η συνεργασία Περιφέρειας και ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ θα συνεχιστεί κανονικά, με την διαφοροποίηση της Προγραμματικής Σύμβασης στο επίμαχο σημείο, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία έγκρισής της από τον Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Παράλληλα η ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ θα ξεκινήσει τις διαδικασίες για να λάβει την απαιτούμενη πιστοποίηση από την Πυροσβεστική Ακαδημία, προκειμένου το δυναμικό της εταιρείας να μπορέσει να συμμετάσχει στο έργο της πυρόσβεσης.

Ειδικότερα, ο κ. Χατζημάρκος, επιβεβαιώνοντας την πολιτική βούλησή του να συνεχίσει η ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ το έργο της, δήλωσε:  «Εμείς θα προχωρήσουμε κανονικά, διαφοροποιώντας το περιεχόμενο της Προγραμματικής Σύμβασης. Μάλιστα,  αποφασίσαμε  και την αύξηση του προϋπολογισμού για την σχετική δράση, προκειμένου να ξεκινήσει η συνεργασία μας το συντομότερο δυνατόν, μόλις δοθούν οι απαιτούμενες εγκρίσεις,   και με τρόπο αποτελεσματικό για τις ανάγκες του τόπου». 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!