Επίσκεψη Δημάρχου, Φώτη Χατζηδιάκου στην Παλιά Πόλη - Εθιμοτυπική επίσκεψη του Συλλόγου «Τελμησσός» και της Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η επίσκεψη του Δημάρχου Ρόδου, Φώτη Χατζηδιάκου στην Παλιά Πόλη της Ρόδου. 

Πρόκειται για μία ακόμη παρουσία  μεταξύ πολλών άλλων, που μελλοντικά θα εντατικοποιηθούν  και θα ενισχύονται  από τις παρεμβάσεις των αρμόδιων Αντιδημάρχων και των Προϊστάμενων των Διευθύνσεων του Δήμου, λόγω της αυξημένης κίνησης που παρουσιάζεται τους καλοκαιρινούς μήνες. Συνοδευόμενος από τους  Αντιδημάρχους: Πολιτισμού Τέρη Χατζηιωάννου, Πολεοδομικού Σχεδιασμού Γιώργο Κακούλη, Πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ Σέργιο Αϊβάζη και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου Μιλτιάδη Παγκά, περπάτησαν τις οδούς:  Ορφέως , Πανετίου, Σωκράτους, Αριστοτέλους με πολλές ενδιάμεσες στάσεις.   Οι εκπρόσωποι του Δήμου,  ενημερώθηκαν  από τους μόνιμους  κάτοικους και τους επιχειρηματίες της περιοχής, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.  Στα θέματα συζήτησης και  ο Κανονισμός λειτουργίας οχημάτων και  εμφάνισης της Παλιάς Πόλης, στην προσπάθεια που γίνεται  προκειμένου να  συνεχίσει να αναδεικνύεται ως μνημείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς, αλλά και προς όφελος των επιχειρηματιών, των Δημοτών και των επισκεπτών. Ο Δήμαρχος, ακόμη, επόπτευσε τους χώρους του παλιού «Συσσιτίου» επί  της Σωκράτους. Στις άμεσες σκέψεις είναι η αξιοποίηση του,  με την λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος δέχτηκε στο γραφείο του, νωρίς το μεσημέρι  την αντιπροσωπεία του ιστορικού συλλόγου Μαραθώνα «Τελμησσός», που βρίσκεται στο νησί μας, προκειμένου να συμμετάσχει στον Μαραθώνιο Ρόδου 2015,  αύριο  Κυριακή 26 Απριλίου. 

Λίγο αργότερα, την αντιπροσωπεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου, στην οποία έχει θητεύσει κατά το παρελθόν, με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Παναγιώτη Διακοφώτη και τα παιδιά, αλλά  και τον προπονητή των Μικτών ομάδων (Παίδων και Νέων), που έχουν διακριθεί σε διάφορες φάσεις του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων,  στους οποίους απένειμε επαίνους.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!