ΣΥΝΕΧΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Χ. ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ

ΣΥΝΕΧΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Χ. ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ. Ο Χ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε. ‘TA ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ- Η ΕΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΜΕΣΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ.

Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κος Χ. Κόκκινος , μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας της Επιτροπής Περιφερειών της Ε.Ε  , στα πλαίσια της συνεχούς παρουσίας του στα ευρωπαικά φόρουμ για τα ζητήματα της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, συμμετείχε σήμερα 24/4/2015 στην Επιτροπή Ιθαγένειας, Διακυβέρνησης, Θεσμικών και Εξωτερικών Υποθέσεων( CIVEX) όπου συζητήθηκαν θέματα όπως ο απολογισμός της Συνθήκης της Λισαβόνας, η Ευρωπαική Πολιτική Γειτονίας και η Ετήσια Έκθεση της Επιτροπής των Περιφερειών για την επικουρικότητα,

Στην τοποθέτηση του ο Χ. Κόκκινος αναφέρθηκε στα εξής :

‘ Τα τελευταία θλιβερά γεγονότα με τους παράτυπους μετανάστες στη Ρόδο και στον Μεσογειακό θαλάσσιο χώρο της Ιταλίας, όπου χάθηκαν ανθρώπινες ζωές, πρέπει να κινητοποιήσουν άμεσα τους φορείς της Ε.Ε ώστε να εκπονηθεί ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δραστικής παρέμβασης στο ραγδαία αυξανόμενο πρόβλημα εισροής μεταναστών στις χώρες του Ευρωπαικού Νότου.

Απαιτούνται άμεσες ενέργειες σε πανευρωπαικό επίπεδο και συνεχής συντονισμός με τις εθνικές κυβερνήσεις των χωρών της Μεσογείου ώστε να αναχαιτιστεί το ανεξέλεγκτο πλέον φαινόμενο . Απαιτείται- ειδικά για την Ελλάδα που μαστίζεται από την οικονομική κρίση- συνεχής περιφρούρηση των συνόρων και διάθεση χρηματικών κονδυλίων ώστε να στελεχωθούν περισσότερο οι δυνάμεις περιφρούρησης στα νησιά του Αιγαίου , στα σύνορα δηλαδή της Ε. Ε.  

Η υπόθεση της εισόδου στην Ε. Ε παράτυπων μεταναστών από χώρες της Αφρικής και της Μ. Ανατολής έχει κοινωνικό και πολιτικό χαρακτήρα και αφορά κυρίως τον θεσμικό εκσυγχρονισμό , σε επίπεδο νομικού ευρωπαικού πολιτισμού.’


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!