Δελτίο τύπου Β. Υψηλάντη για Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Δήλωση του τ. Βουλευτή Δωδεκανήσου Βασίλη Α. Υψηλάντη σχετικά με την απόφαση της Κυβέρνησης ΣΥΡΑΝΕΛ για την κατάργηση της υπό σύσταση Τουριστικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Ρόδο για φοιτητές εκτός ΕΕ με την καταβολή διδάκτρων.

Συμφώνα με σημερινά δημοσιεύματα η κυβέρνηση ΣΥΡΑΝΕΛ,  προχωράει στην κατάργηση του υπό ίδρυση τμήματος  Ναυτιλιακών Σπουδών  και της Τουριστικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Ρόδο για φοιτητές εκτός ΕΕ με την καταβολή διδάκτρων.

Η τακτική αυτή δηλώνει ανευθυνότητα και άγνοια, τελικά,  του τι συμβαίνει διεθνώς αλλά και  του οικονομικού προβλήματος της  χώρας. Είναι γνωστό ότι  στα  Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια  με αγγλόφωνα τμήματα, τα οποία δέχονται φοιτητές από χώρες εκτός ΕΕ, είναι  απαραίτητη η καταβολή διδάκτρων και μάλιστα υψηλών σε αντίθεση με τους φοιτητές από τις χώρες της  ΕΕ.

 Η απόφαση αυτή,  πέρα από το να παρουσιάζει μια απλή  κινητικότητα της κυβέρνησης, καταγράφει  και την καταστροφική διάθεση  όσων αποκτήθηκαν με κόπο έως τώρα ακόμα και των αυτονόητων για μια προηγμένης  χώρας.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!