Επίσκεψη του Δημάρχου Ρόδου στο νοσοκομείο Ρόδου να ευχηθεί στο νεογέννητο της Abraha Clizabeth

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Το νεογέννητο αγοράκι που άνοιξε προχθές τα μάτια του στον ήλιο της Ρόδου μετά την διάσωση της μητέρας του Ε.Α. από το θλιβερό ναυάγιο, επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Προστασίας και Προαγωγής Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής, κ. Άννα Ζωάννου, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Επικοινωνίας και ΜΜΕ κ. Ελευθέριο Χατζηιωάννου και την Πρόεδρο τη Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Δ.Σ. Ρόδου κ. Π. Βαρδέλη.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στη μητέρα του νεογέννητου να είναι καλορίζικο και καλότυχο και του χάρισε συμβολικά αρχαίο νόμισμα με το έμβλημα του θεού Απόλλωνα και το Ρόδο της Ρόδου, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού το μετάλλιο του σημερινού Μαραθωνίου και η αντιδήμαρχος Πρόνοιας το λεύκωμα της Ρόδου με τις γραπτές ευχές του δημάρχου διαβεβαιώνοντας την ότι ο Δήμος της Ρόδου αλλά και όλοι οι Ροδίτες-σες είναι στο πλευρό τους.

Η μητέρα του παιδιού συγκινημένη για την αγάπη που δέχθηκε από όλους τους Ροδίτες ευχαρίστησε στο πρόσωπο του δημάρχου για ακόμη μια φορά τον άνθρωπο που της έσωσε την ζωή και της έδωσε την μεγαλύτερη χαρά να φέρει στον κόσμο ένα πανέμορφο μωράκι αλλά και όλους τους Ροδίτες –σες που της συμπαραστάθηκαν.

 Αποχαιρετώντας την ο Δήμαρχος την ευχαρίστησε για το δώρο που του ανταπέδωσε την ημέρα των γενεθλίων του να βαφτίσει και εκείνος μαζί με την κ.  Π. Βαρδέλη και τον άνθρωπο που της έσωσε την ζωή το νεογέννητο.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!