Το τηλεοπτικό μήνυμα του Β. Λεβέντη στους Ευρωπαίους

Τηλεοπτικό μήνυμα στους Ευρωπαίους πολίτες και μάλιστα με αγγλική μετάφραση έστειλε ο πρόεδρος της Ένωσης ΚεντρώωνΒασίλης Λεβέντης.

Ο κ. Λεβέντης επιτίθεται σε όσους θέλουν την επιστροφή στη δραχμή λέγοντας πως είναι «επιπόλαιο» το επιχείρημα ότι δεν έχουμε τίποτε να χάσουμε, ενώ κατηγορεί και τον ΥΠΟΙΚ Γιάνη Βαρουφάκη, για τον οποίο σημειώνει ότι «παίζει με τις τύχες της χώρας και των Ελλήνων».

Σημειώνει ότι η λύση δεν είναι η ρήξη και η έξοδος από το ευρώ, αλλά η παραμονή στο ευρώ, η Ευρώπη και οι μεταρρυθμίσεις, ενώ γα τον ίδιο λέει: «Άντεξα 25 χρόνια, λοιδορήθηκα. Η χώρα μου πηγαίνει στο γκρεμό. Δε θα αφήσω να την αποτελειώσουν».

πηγή: thetoc.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!