Συνάντηση της Δημοτικής Αρχής με το σωματείο Εστιατόρων Ρόδου

Εποικοδομητική ήταν η συνάντηση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα  στο Δημαρχείο, μεταξύ των εκπροσώπων της  Δημοτικής Αρχής και του  Σωματείου Εστιατόρων Ρόδου.   

Την συζήτηση συντόνισε ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιακος, παρουσία των Αντιδημάρχων:  Σάββα Διακοσταματίου, Γιώργο Πόκκια, Γιώργο Κακούλη, Μαρίζα Χατζηλαζάρου, του εντεταλμένο συμβούλου Δημήτρη Καρατζιά. και του Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου Μιλτιάδη Παγκά.  Αρχικά τοποθετήθηκε ο Πρόεδρος του Σωματείου, Γιάννης Κλούβας που έθεσε προς συζήτηση τα ακόλουθα θέματα:

  • Κοινόχρηστοι χώροι
  • Ωράριο μουσικής

Στο δεύτερο θέμα τοποθετήθηκε ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου Γιάννης Τσακιράκης.

    Ο Δήμαρχος αφουγκράστηκε τους  προβληματισμούς και  έθεσε από την πλευρά του θέματα που αφορούν την συνολική εικόνα, ενώ επικέντρωσε  στην εύρυθμη λειτουργία και την διατήρηση του ιστορικού μνημείου της μεσαιωνικής πόλης, ζητώντας την αυστηρή τήρηση του Κανονισμού των κοινόχρηστων χώρων. Συγκεκριμένα:

  • Εμφάνιση Μεσαιωνικής Πόλης 
  • Καθαριότητα
  • Κυκλοφοριακό
  • Επαιτεία

  Το σωματείο εκπροσωπήθηκε ακόμη, από το Νομικό  του Σύμβουλο Σταύρο Παναγιωτακόπουλο και τα μέλη του: Λευτέρη Δεμέναγα, Γιάννη  Χατζηκέλη , Σταύρο Ορφανό, Άννα Μπόσμου , Κώστας Μάτση και  Ευριπίδη Γκόγκου. 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!