Στην Κω βρέθηκε ο Γιάννης Παππάς

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Στην Κω βρέθηκε από την Παρασκευή 24 Απριλίου 2015 ο πολιτευτής και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Παππάς, ο οποίος συναντήθηκε με τοπικά στελέχη της παράταξης και φίλους ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με παραγωγικούς φορείς και καταστηματάρχες του νησιού.
Στις συναντήσεις του ο κ. Παππάς τόνισε και δεσμεύτηκε πως θα παραμείνει δίπλα στους Κώους πολίτες και στην τοπική κοινωνία, σε ό,τι χρειαστούν, διεκδικώντας, το καλύτερο δυνατό για την εξεύρεση λύσεων και την αντιμετώπιση των βασικών προβλημάτων που υπάρχουν. 
Όπως δηλώνει και ο ίδιος η Κως παραμένει ένα ξεχωριστό κομμάτι για κείνον καθώς τον συνδέουν πολλά με το νησί του Ιπποκράτη και τους ανθρώπους του. 
Ο κ. Παππάς δήλωσε πως θα συνεχίζει πάντα να βρίσκεται στις επάλξεις, θα μάχεται και θα αγωνίζεται για το καλό των νησιών μας στα Δωδεκάνησα τα οποία θα πρέπει να αποτελούν κέντρο αναφοράς όλης της Ελλάδας.
Κατά την παραμονή του, ο κ. Παππάς παρέστη και στην ομιλία του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνι Γεωργιάδη, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο ξενοδοχείο "Kos Hotel" και την επομένη, πραγματοποίησε περιοδεία στην πόλη. Την Κυριακή το απόγευμα μετέβη στην Ρόδο.
 
 
Από το Γραφείο Τύπου

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!