Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΟΥΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ»

Με αφορμή πρόσφατη συνέντευξη του αναπληρωτή Υπουργού Δημόσιας Τάξης Γιάννη Πανούση στο περιοδικό Crash, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο Γιάννης Πανούσης είναι μια φωνή του μέτρου και της λογικής. Επικροτώ τον ψύχραιμο και νηφάλιο λόγο του, λόγο που έχει ανάγκη σήμερα η ελληνική κοινωνία. Είναι σαφές πως το έργο του δεν είναι εύκολο, καθώς καλείται να διαχειριστεί και να αντιμετωπίσει τις εμμονές ενός κομματιού της Αριστεράς που αρνείται να αντιληφθεί πως με στοχασμούς και θεωρίες περί πλήρους αφοπλισμού της αστυνομίας και μεταναστών που… λιάζονται δεν κυβερνιέται μια χώρα.

Η προσγείωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πραγματικότητα αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να «μην τον φάνε οι κοριοί», όπως εύστοχα παραθέτει στη συνέντευξη του ο υπουργός μια ρήση του Μπρεχτ.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί του πως έχουμε μια καλή αστυνομία, μια αστυνομία που ασφαλώς δεν φέρει ευθύνη για όλα τα κακώς κείμενα της ελληνικής κοινωνίας, μολονότι έχει στοχοποιηθεί από συνιστώσες της κυβερνητικής παράταξης που πιστεύουν πως μετά τις εκλογές είναι υπεράνω του νόμου.

Στέκομαι ιδιαίτερα στις θέσεις που ανέπτυξε για τα κύματα των μεταναστών που πνίγουν πλέον την Ελλάδα και την ξεκάθαρη διαφοροποίηση του από αυτούς που έχουν συνηθίσει να κρίνουν και να κατακρίνουν από την ασφάλεια της Αθήνας, χωρίς να έχουν ιδέα τι πραγματικά συμβαίνει στη Θράκη και στα νησιά του Αιγαίου. Το θέμα της λαθρομετανάστευσης δεν είναι μόνο ελληνικό, αλλά απαιτεί την άμεση κινητοποίηση όλων των ευρωπαϊκών κρατών και βέβαια την τροποποίηση του Δουβλίνο 2.

Όσο αφορά δε το κρίσιμο ζήτημα του αφοπλισμού των αστυνομικών, ο κύριος υπουργός είναι σαφής όταν ξεκαθαρίζει πως το κράτος δικαίου δεν μπορεί να υποχωρεί μπροστά στη βία.

Εύχομαι και ελπίζω να επιτραπεί στο Γιάννη Πανούση να κάνει τη δουλειά του, απερίσπαστος, χωρίς άνωθεν υποδείξεις και χωρίς «καπελώματα».          


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!