Δήλωση Νεκτάριου Σαντορινιού για την ανακοίνωση της σύνθεσης της εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο

Χθες, 28/4/15, ανακοινώθηκε η σύνθεση της Εξεταστικής Επιτροπής για το Μνημόνιο, στην οποία συμμετέχει και ο βουλευτής Δωδεκανήσου, Νεκτάριος Σαντορινιός. 

Η συγκρότηση αυτής της επιτροπής ήταν τόσο προεκλογική δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και πάγια, διαρκής και έντονη απαίτηση της ίδιας της κοινωνίας, ώστε να εξετασθούν εις βάθος οι ενέργειες αυτές που οδήγησαν τη χώρα μας στο Μνημόνιο, στα Μεσοπρόθεσμα και κατά συνέπεια σε αυτά τα 5 δραματικά χρόνια λιτότητας και αντιλαϊκών μέτρων ύφεσης.

Κύριος ρόλος της επιτροπής θα είναι η διερεύνηση και διαλεύκανση των συνθηκών και των ευθυνών που οδήγησαν στην υπαγωγή της Ελλάδας στο καθεστώς των μνημονίων και της επιτήρησης και το πόρισμα των εργασιών της αναμένεται να ανακοινωθεί μέχρι τις 6/10/15 από την Πρόεδρο της Βουλής.

Ο Νεκτάριος Σαντορινιός, μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής του στην Εξεταστική για το Μνημόνιο και έχοντας επίγνωση τόσο του δύσκολου έργου που θα έχει η Επιτροπή, όσο και τη σημασία που έχει το πόρισμα για την ηθική και ουσιαστική δικαίωση του λαού της Ελλάδας, προέβη στην εξής δήλωση: «Η συμμετοχή μου στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για το μνημόνιο αποτελεί έμπρακτη δέσμευσή μου σε μια συλλογική προσπάθεια για μια Ελλάδα ανεξάρτητη και δημοκρατική. Μια Ελλάδα που θα ξεκαθαρίσει τη σχέση της με το παρελθόν και θα χτίσει ένα κοινό μέλλον για όλους τους Έλληνες».     

Η πλήρης λίστα με τα μέλη της επιτροπής έχει ως εξής: Βίτσας Δημήτριος, Κασιμάτη Ειρήνη (Νίνα), Καφαντάρη Χαρούλα (Χαρά), Κοζομπόλη – Αμανατίδη Παναγιώτα, Λαπαβίτσας Κωνσταντίνος, Σαντορινιός Νεκτάριος, Συρίγος Αντώνιος, Ψυχογιός Γεώργιος, Αθανασίου Χαράλαμπος, Αναστασιάδης Σάββας, Βορίδης Μαυρουδής (Μάκης), Σταϊκούρας Χρήστος, Γαλέος Γεώργιος, Αμυράς Γεώργιος, Καραθανασόπουλος Νικόλαος, Καμμένος Δημήτριος, Λοβέρδος Ανδρέας.

Από το Γραφείο Τύπου


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!