Ο Έπαρχος Καλύμνου κ. Θεμέλαρος τον νέο Διοικητή της ΑΣΔΕΝ αντιστράτηγο κ. Μενέλαο Μειμάρη

Ο Έπαρχος Καλύμνου κ. Θεμέλαρος υποδέχθηκε σήμερα 29-04-2015 στο  γραφείο του τον νέο Διοικητή της ΑΣΔΕΝ αντιστράτηγο κ. Μενέλαο Μειμάρη καθώς και τον νέο Διοικητή της ΑΔΤΕ Κώ ταξίαρχο κ. Κων/νο Ευγένιο.

Στη εθιμοτυπική επίσκεψη  παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Καλυμνίων κ. Γαλουζής καθώς και οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ. Σταυλάς και  κ. Μπούκης. Ό ΄Επαρχος ευχήθηκε   στους νέους Διοικητές καλή επιτυχία στο πολύ σημαντικό έργο που αναλαμβάνουν,   σε δύσκολες μάλιστα εποχές. Επίσης είπε ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου  είναι πάντα κοντά τους και έμπρακτα στηρίζει και διευκολύνει το έργο τους. Αναφέρθηκε ακόμη στα δύο έργα οδοποιίας που η Περιφέρεια ξεκινά στην Καλόλημνο και στο Φαρμακονήσι για να βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης όσων υπηρετούν εκεί.

Τέλος ζήτησε από τον Διοικητή της ΑΣΔΕΝ  να στηρίξει και να ενισχύσει  τις μονάδες των νησιών με ανθρώπινο  δυναμικό και πόρους , ώστε να μπορούν  να επιτελούν το έργο τους απερίσπαστοι.

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα ο Έπαρχος Καλύμνου με το Γραφείο του Υπουργού Υγείας κ. Κουρουπλή  προκειμένου να αντιμετωπιστούν  επείγοντα προβλήματα  στη λειτουργία του Νοσοκομείου Καλύμνου  και συγκεκριμένα ο εφοδιασμός του με οξυγόνο.

Ανάλογη επικοινωνία  είχε με τη β΄ΥΠΕ για την στελέχωση των κέντρων υγείας  Πάτμου και Λειψών με Παθολόγους ιατρούς.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!