Ηλίας Καματερός: Η νέα ΕΡΤ θα βοηθήσει να διατηρηθεί η ζωή στα νησιά

Τη σημασία της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφωνίας για τους κατοίκους των νησιών της Δωδεκανήσου και ειδικά γι αυτούς που κρατάνε ζωντανά τα μικρά νησιά τόνισε στην ομιλία του στη Βουλή ο Βουλευτής Ηλίας Καματερός, κατά τη συζήτηση του Σχεδίου Νόμου για την ανασύσταση της ΕΡΤ.  

Ο κ. Καματερός δήλωσε ότι …η ΕΡΤ μπορεί εκτός των άλλων να παίξει σοβαρό ρόλο στα να διατηρηθεί η ζωή στα νησιά και ειδικά στα μικρά νησιά, σημειώνοντας ότι οι ακρίτες από το κλείσιμο της ΕΡΤ αντιμετωπίζουν τα τελευταία χρόνια και πρόβλημα ενημέρωσης σε συνδυασμό με τα γενικότερα προβλήματα που αφορούν στη νησιωτικότητα, όπως το συγκοινωνιακό, υγεία και άλλα.

Επιπλέον αναφέρθηκε στο πρόβλημα μειωμένης ψηφιακής κάλυψης των νησιών από τη DIGEA και ζήτησε στήριξη για τα Δημοτικά και Περιφερειακά ΜΜΕ που επιτελούν σοβαρό κοινωνικό και ενημερωτικό ρόλο.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!