ΜΑΣΤΡΟΚΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ. ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ: ΜΑΣΤΡΟΚΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ. ΚΑΛΥΜΝΟΣ 30-4-2015
 

ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Το μήνυμα των ηρωικών αγώνων  της εργατικής τάξης στο Σικάγο την 1η Μάιου  1886 παραμένει επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε .Ο αγώνας ενάντια στην εκμετάλλευση, την καταπίεση και την κοινωνική αδικία συνεχίζεται. 

Η εργατική τάξη βιώνει την πιο ακραία μορφή  επίθεσης , με στόχο την κατάργηση όλων των δικαιωμάτων που με αγώνες κατέκτησε εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Με μισθούς κάτω από τα όρια της φτώχειας, με απολύσεις, με  κατάργηση συλλογικών συμβάσεων εργασίας, με κατάργηση στην πράξη του 8ώρου ,με την κατάργηση κάθε εργασιακού συλλογικού και κοινωνικού δικαιώματος και με την μετανάστευση της νεολαίας στο εξωτερικό, του πιο ζωντανού και ελπιδοφόρου κυττάρου της Ελληνικής κοινωνίας.

Καλούμε τους εργαζόμενους σε συλλογική και ατομική αφύπνιση και με αγωνιστικό πνεύμα να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί αυτήν την βάρβαρη επιδρομή που έχει εξαπολυθεί κατά της αξιοπρεπούς διαβίωσης στον τόπο μας. 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!