Στη Σύμη για την επέτειο της υπογρφής του Πρωτόκολλου Παράδοσης της Δωδεκανήσου η Μαρία Αγγέλου

Στη Σύμη για την επέτειο της υπογραφής του πρωτόκολλου παράδοσης της Δωδεκανήσου στους συμμάχους, βρέθηκε την Παρασκευή 8 Μαΐου, η Μαρία Αγγέλου, πολιτευτής Δωδεκανήσου και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...

με εκπροσώπους της Συντονιστικής επιτροπής Ρόδου και Κω και τους πολιτευτές Μιχάλη Μπαλλα και Γιώργο Παλαπουγιουκ.

Κατά την επιστροφή της η Μαρία Αγγέλου δήλωσε τα εξής:    

«Είχα την χαρά και την τιμή να παρευρεθώ και φέτος στην επέτειο της υπογραφής του πρωτόκολλου παράδοσης της Δωδεκανήσου στους συμμάχους. Φέτος η χαρά μου ήταν διπλή, καθώς κατέθεσα στεφάνι για πρώτη φορά στη Σύμη, στο νησί καταγωγής μου, αλλά και γιατί παρόν ήταν ο ΥΕΘΑ και Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πανος Καμμενος, που  βρέθηκε στη Σύμη για την επέτειο, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον και την αγάπη του για τα Δωδεκάνησα, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο και τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη.

Όσον άφορα στο μήνυμα της επετείου, οι εμφανείς ακόμα πληγές, από το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, στα κτίρια του τόπου, στα χαλατα της Συμης μας, αλλά και στις ψυχές των ανθρώπων είναι εδώ για να μας θυμίζουν την αξία της ελευθερίας και την ανάγκη προάσπισης της από οποιοδήποτε την επιβουλεύεται με οποιοδήποτε τρόπο».


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!