Συνάντηση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου με τον Πρέσβη των ΗΠΑ

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Τον Πρέσβη  των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής κ. David D. Pearce και τον Ακόλουθο  Άμυνας της Πρεσβείας των ΗΠΑ, Capt. Robert Palm, δέχθηκε στο γραφείο του στην Περιφέρεια, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος το πρωί της Παρασκευής.

Ο Πρέσβης βρίσκεται στο νησί για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ, που για πρώτη φορά πραγματοποιείται στην Ρόδο.

Μετά την συνάντηση όπου συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου απευθυνόμενος στον Αμερικανό Πρέσβη δήλωσε:

«Αποτελεί εξαιρετική τιμή για την περιοχή μας και τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου η επιλογή τους για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ.

Η παρουσία σας εδώ είναι δείγμα εμπιστοσύνης, απόδειξη της μακρόχρονης φιλίας και της συνεχιζόμενης συνεργασίας, ειδικά σε μια περίοδο που η χώρα μας έχει την ανάγκη να αισθανθεί στο πλευρό της φίλους και συμμάχους».

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ανταλλαγή δώρων, ενώ ο Πρέσβης των ΗΠΑ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Έκθεση των αρχαιολογικών θησαυρών της Ρόδου στο Μουσείο του Λούβρου, μέρος της οποίας το επόμενο διάστημα θα μεταφερθεί στην Ρόδο.

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου θα παραστεί σήμερα το απόγευμα σε δεξίωση για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ, την οποία παραθέτει επί του αμερικανικού πολεμικού πλοίου USSMcFAUL (DDG 74) κ. MichaelJ. Gunther.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!