ΣΥΝΤΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ Χ.ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΠΑΘΟΥ

OΑντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος είχε συνάντηση εργασίας στα γραφεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη Ρόδο με τη Δήμαρχο της Κάσου κα Μαίρη Σορώτου-Τσανάκη και με τον Δήμαρχο Καρπάθου κ.  Ηλία Λάμπρο .

Στα πλαίσια της συζήτησης αναπτύχθηκαν αιτήματα και προβληματισμοί , που αφορούν  την αναπτυξιακή πορεία των δυο ακριτικών νησιών μας .

Συγκεκριμένα  :

  1. Για το νησί της Κάσου απαιτούνται άμεσες παρεμβάσεις  σε σημεία που επλήγησαν από την πρόσφατη επιδρομή του εγκέλαδου . Επίσης να στηριχτούν οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου σε έμψυχο δυναμικό .
  2. Για το νησί της Καρπάθου είναι αναγκαίες οι διαγραμμίσεις στο οδικό δίκτυο και η ολοκλήρωση της μελέτης για το λιμενικό έργο που έχει ανάγκη το νησί .

Ο κ. Χ. Κόκκινος επιβεβαίωσε ότι σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ . Γ. Χατζημάρκο και τον Έπαρχο Κάσου -Καρπάθου κ. Μινατσή , θα κινηθούν όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες και θα δρομολογηθούν οι λύσεις για  τα ζητήματα που έχουν προκύψει . 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!