Απάντηση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γ. Χατζημάρκου στον βουλευτή Δωδ/σου Νεκτάριο Σαντορινιό

«Είναι προφανές πως η διαφορά μας έγκειται στο ότι εσείς επιλέξατε να υπηρετήσετε μια συνιστώσα του κόμματός σας, ενώ εγώ την χώρα μου και τον τόπο μου», απάντησε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νεκτάριο Σαντορινιό και στην επιστολή που του απέστειλε, αναφορικά με την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Μαΐου, στο γραφείο του στην Περιφέρεια, για το ζήτημα των φορολογικών μέτρων που σχεδιάζονται  ειδικά για τα νησιά του Αιγαίου. 

Ειδικότερα, στην απάντησή του ο κ. Χατζημάρκος αναφέρει:

 

«Αγαπητέ κ. Σαντορινιέ,

 

σε απάντηση της σημερινής επιστολής σας αναφορικά με την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο μου για το ζήτημα των δημοσιονομικών μέτρων που σχεδιάζονται  ειδικά για τα νησιά του Αιγαίου, το μόνο που έχω να παρατηρήσω είναι ότι είναι προφανές πως η διαφορά μας έγκειται στο ότι εσείς επιλέξατε να υπηρετήσετε μια συνιστώσα του κόμματός σας, ενώ εγώ την χώρα μου και τον τόπο μου.

 

Με εκτίμηση

Γιώργος Χατζημάρκος

Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου»


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!