Επιστολή Δημάρχου Καλυμνίων προς Γιάννη Χαλίκο για ταξίδι στην Αυστραλία

Εκ μέρους του συνόλου της δημοτικής αρχής, επιτρέψτε μου να σας εκφράσω τις θερμές μας ευχαριστίες για την πρόσκληση την οποία μας απευθύνατε, προκειμένου να παραστούμε στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Ελληνική ομογένεια στο Ντάργουιν της Αυστραλίας.

Το μυαλό και η ψυχή μας βρίσκεται πάντα στους εκτός Καλύμνου συμπατριώτες μας, οι οποίοι αγωνίζονται καθημερινά για μια καλύτερη ζωή, χωρίς  ποτέ να ξεχνούν την ιδιαίτερη πατρίδα τους.

Ωστόσο, ιδιαίτερα σοβαρές ανειλημμένες υποχρεώσεις  δεν θα επιτρέψουν δυστυχώς,  σε εμένα προσωπικά, όσο και στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κο Γ.Ψαρά,, να παρευρεθούμε κατά το διάστημα αυτό κοντά σε εσάς και τους συμπατριώτες μας, λόγω των πολύ σημαντικών ζητημάτων, που αντιμετωπίζει ο Δήμος της Καλύμνου καθώς και της ιδιαίτερα δυσχερούς συγκυρίας, στην οποία βρίσκεται η χώρα μας.

Την δημοτική αρχή, θα εκπροσωπήσουν σύμφωνα με την υπ΄αριθμ. 131/2015 απόφαση του Δ.Σ., οι αντιδήμαρχοι κ .κ. Ρήγας Μικές και Ζαϊρης Κώστας, ενώ εκ μέρους των αντιπολιτεύσεων του δημοτικού συμβουλίου θα παραστούν -όπως μας ενημέρωσαν- οι επικεφαλής, κύριοι Μαστροκούκος Ιω. , Μαύρος Γ. και Χούλλης Σακ.

Ελπίζω ειλικρινά, ότι θα μας δοθεί στο μέλλον ανάλογη ευκαιρία να βρεθούμε κοντά στους Καλύμνιους του Ντάργουιν, σε μια ευνοϊκότερη για τον τόπο μας συγκυρία, και παρακαλώ να διαβιβάσετε σε όλους τους συμπατριώτες μας τις θερμότατες  ευχές μου για πρόοδο και ευημερία.

                                                       

                                                         Με εκτίμηση

                                                          Ο Δήμαρχος

                                                              Ιωάννης Αντ. Γαλουζής


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!