Έκτακτη συνεδρίαση της ΕΝΠΕ με θέμα τους βοσκοτόπους

Στην έκτακτη συνεδρίαση της ΕΝΠΕ με θέμα τους βοσκοτόπους, στην οποία συμμετείχαν υψηλόβαθμα στελέχη του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, συμμετείχε και ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κος Φιλήμονας Ζαννετίδης.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η υπό έκδοση Κοινή Υπουργική Απόφαση με την οποία καθορίζεται το νέο καθεστώς υπολογισμού έκτασης των βοσκοτόπων σε κάθε Περιφέρεια και ο τρόπος διαχείρισης τους.

Στο περιεχόμενο της ΚΥΑ καθίσταται σαφές ότι στα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, σε σχέση με τις υπόλοιπες, δίνεται επιπλέον έκταση για βόσκηση, γεγονός που αποδεικνύει ότι οι παρεμβάσεις και οι προτάσεις της περιφερειακής αρχής στο αρμόδιο υπουργείο έγιναν αποδεκτές και ένα μεγάλο πρόβλημα που είχαν οι κτηνοτρόφοι της Περιφέρειας, με την μη ύπαρξη αποθέματος βοσκήσιμων εκτάσεων, οδεύει προς την λύση του.     


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!