Επιστολή Δ. Διακομιχάλη στον Πρόεδρο της Π.Ε.Δ Νοτίου Αιγαίου

Θέμα: Έκτακτη σύγκλιση Διοικητικού Συμβουλίου Π.Ε.Δ Νοτίου Αιγαίου

Κύριε Πρόεδρε 

Με τα όσα δραματικά εκτυλίσσονται για τους μειωμένους συντελεστές Φ.Π.Α στα νησιά μας στα πλαίσια της διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης με τους δανειστές, θεωρώ ότι είναι επιτακτική η ανάγκη έκτακτης σύγκλισης του Δ.Σ του οργάνου παρουσία όλων των Βουλευτών της Περιφέρειας και του Περιφερειάρχη, προκειμένου να καθορίσουμε την στάση και τις ενέργειες μας με την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης και πριν τη συζήτηση στη Βουλή.

Η παρουσία όλων των Βουλευτών κρίνεται αναγκαία και απαραίτητη για να μας γνωρίσουν την στάση τους στη Βουλή σε ενδεχόμενη αλλαγή προς τα πάνω των συντελεστών Φ.Π.Α που ισχύουν σήμερα στα νησιά μας.

Εάν κάνετε δεκτό το αίτημα μου για έκτακτη σύγκλιση του οργάνου αυτό θα πρέπει να γίνει σε ημέρα που δεν λειτουργεί η Βουλή προκειμένου να είναι παρόντες όλοι οι Βουλευτές.  Με εκτίμηση 

Δημήτρης Ελ. Διακομιχάλης 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!