Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ως συνδιοργανώτρια με τον Σύλλογο Ποντίων Ρόδου «Ο ΔΙΓΕΝΗΣ» των εκδηλώσεων μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων, εκπροσωπήθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Πολιτικής Πρωτογενή Τομέα και Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής κ. Φιλήμονα Ζαννετίδη.

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ζαννετίδης δήλωσε: «Οι απόγονοι ενός εκλεκτού τμήματος του Ελληνισμού μαζί με όλους εμάς και τους απανταχού Έλληνες σε όλο τον κόσμο τιμούμε σήμερα, με αισθήματα δέους, εθνικής ανάτασης αλλά και με ιδιαίτερη συγκίνηση, μια από τις μεγαλύτερες στον κόσμο γενοκτονίες του εικοστού αιώνα, την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού. Η μνήμη μας ανατρέχει στην ιστορία και στέκεται με προσοχή σ΄ αυτό το φρικαλέο έγκλημα που όλοι ευχόμαστε να είναι το τελευταίο.

Θυμόμαστε λοιπόν, τιμούμε αλλά και αγωνιζόμαστε χωρίς μισαλλοδοξία και αλυτρωτισμό για να μην υπάρξει ξανά άλλη τέτοια μαύρη σελίδα στην ιστορία του γένους μας. Θέλω να ευχαριστήσω αλλά και να συγχαρώ εκ μέρους της Περιφέρειας, την Πρόεδρο του Συλλόγου Ποντίων Ρόδου «Ο ΔΙΓΕΝΗΣ» κα Φωτεινή Ελευθεριάδου αλλά και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την πρωτοβουλία τους να καλέσουν τον κ. Σάββα Καλεντερίδη που με ακρίβεια και εναποθέτοντας ιστορικά ντοκουμέντα φώτισε στο μυαλό μας μια από τις πιο πικρές αλήθειες της ιστορίας του γένους μας».      


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!