Γ. Χατζημάρκος προς Γ. Πάππου: Θα δώσουμε την μάχη ενωμένοι

Για την απόφαση των παραγωγικών φορέων του τόπου να προχωρήσουν σε σειρά κλιμακούμενων ενεργειών, προκειμένου να αποτρέψουν την λήψη δυσμενών δημοσιονομικών μέτρων για τα νησιά του Αιγαίου, ενημερώθηκε  ο  Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος από τον  Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ. Γιάννη Πάππου, την επίσκεψη του οποίου δέχθηκε νωρίτερα σήμερα το απόγευμα, στο γραφείο του στην Περιφέρεια.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη για την απόφαση που έλαβε το βράδυ της Δευτέρας σύσσωμος ο παραγωγικός κόσμος, εκπρόσωποι του οποίου συμμετείχαν στην συνεδρίαση της ολομέλειας του Επιμελητηρίου, με σκοπό να ληφθούν αποφάσεις για την μορφή των κινητοποιήσεων και για τον συντονισμό τους.  Η έναρξη των κινητοποιήσεων θα γίνει την προσεχή Πέμπτη με συγκέντρωση διαμαρτυρίας  στην Πλατεία Κύπρου, στο κέντρο της πόλης της Ρόδου και ώρα 21:00, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλες μορφές αγώνα, για να φτάσει όσο γίνεται πιο ηχηρό το μήνυμα προς την κυβέρνηση, ότι το κόστος της συμφωνίας με τους δανειστές που έχει ανάγκη η χώρα για να προχωρήσει, δεν μπορεί να το σηκώσουν επιλεκτικά τα νησιά του Αιγαίου, τα οποία καλούνται να πληρώσουν ως τίμημα την ίδια τους την επιβίωση.

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Γ. Χατζημάρκος απάντησε στον κ. Πάππου ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι στο πλευρό των παραγωγικών τάξεων του τόπου και γενικότερα των κοινωνιών του Αιγαίου και θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποτραπούν δυσμενείς  εξελίξεις, που είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσουν  το νησιωτικό χώρο σε μαρασμό.

“Είμαστε στο πλευρό σας, ενωμένοι. Έχουμε να δώσουμε πολλές μάχες ακόμη και θα τις δώσουμε μαζί για τον τόπο μας” ανέφερε ο κ. Χατζημάρκος και πρόσθεσε: “Το τελευταίο τρίμηνο η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έδωσε την μάχη σε πολιτικό επίπεδο, με κάθε μέσο και σε όλους τους τόνους, εκπροσωπώντας τους νησιώτες σε ολόκληρο το Αιγαίο. Η δική σας ενεργοποίηση και συμμετοχή σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα επιβίωσης, είναι κρίσιμη, χρήσιμη και αναγκαία”.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!