ΣΥΡΙΖΑ: Η Κως αντιμετωπίζει πρόβλημα για την ολιγοήμερη φιλοξενία προσφύγων

Η Κως αντιμετωπίζει πρόβλημα για την ολιγοήμερη φιλοξενία προσφύγων, που παρά τα αυξημένα μέτρα ελέγχου φτάνουν στο νησί μας διωγμένοι από τις εστίες πολέμου της ευρύτερης περιοχής, λόγω έλλειψης των αναγκαίων υποδομών και υποστελέχωσης των αρμόδιων υπηρεσιών.

Οι εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες (Αστυνομία, Λιμεναρχείο) εξαντλούν τις δυνατότητές τους για την οργανωμένη υποδοχή προσφύγων και μεταναστών και την ταχύτερη διεκπεραίωση των διαδικασιών προώθησής τους.

Αντίθετα η Τοπική Αυτοδιοίκηση του νησιού δεν αναλαμβάνει την παραμικρή πρωτοβουλία να προστατεύσει την εικόνα της πόλης, τροφοδοτώντας αντιδράσεις που δημιουργούν αδιέξοδα, αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων, αδιαφορεί και δε συμβάλλει στην εξεύρεση λύσης ενώ πλησιάζει στην κορύφωσή της η τουριστική περίοδος.

Πως μπορεί να αδιαφορεί στην όξυνση μιας δύσκολης κατάστασης που δυσφημεί το νησί μας, σε τι πολιτικά οφέλη μπορεί να προσδοκά από αυτό; Ποιόν αντιπολιτεύεται ο Δήμαρχος Κω με την αρνητική στάση του, την κυβέρνηση ή τους συμπολίτες μας;

Όσον αφορά στην προσπάθεια ορισμένων να δημιουργήσουν πρόβλημα με απειλητικά τηλεφωνήματα στον συμπατριώτη μας Βουλευτή Ηλία Καματερό τους καλούμε να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση και να μην επιτίθενται σε ανθρώπους που δεν υποκρίνονται αλλά νοιάζονται πραγματικά να δώσουν λύση στο πρόβλημα.

Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥΣΥΡΙΖΑ ΚΩ


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!