Πετυχημένη παρουσία του Δήμου Ρόδου στο 3ο Διεθνές Φόρουμ Ποσειδωνία για τον θαλάσσιο τουρισμό

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Ο Δήμος Ρόδου σε συνεργασία με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Νότιας Δωδεκανήσου, έχοντας ως απώτερο σκοπό την περαιτέρω προώθηση του θαλάσσιου τουρισμού στην περιοχή, συμμετείχε με δικό του περίπτερο στο 3ο Διεθνές Φόρουμ για τον θαλάσσιο τουρισμό «Ποσειδωνία», που πραγματοποιήθηκε στις 26-27 Μαΐου στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.

Ο Δήμαρχος Ρόδου, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου, κ. Μιχάλη Χριστοδούλου και την Αντιδήμαρχο Τουρισμού, κα. Μαρίζα Χατζηλαζάρου, ενημερώθηκε για τις εξελίξεις στο κλάδο της κρουαζιέρας και του yachting στην Ελλάδα και πραγματοποίησε επαφές με εταιρείες κρουαζιέρας καθώς και με επιχειρηματίες από Ελλάδα και εξωτερικό, που δραστηριοποιούνται στον χώρο του θαλάσσιου τουρισμού.

Στα πλαίσια της έκθεσης, ο κ. Χατζηδιάκος συμμετείχε, κατόπιν προσκλήσεως από τον Πρέσβη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Ελλάδα, στο Ελληνο-Κινέζικο σεμινάριο για την προώθηση των συνεργασιών και των επενδύσεων μεταξύ των δυο χώρων. Στην τοποθέτηση του στο σεμινάριο, στο οποίο συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, η Υπουργός Τουρισμού κα. Κουντουρά, καθώς και επιχειρηματίες από την Κινέζικη Περιφέρεια Hainan, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Ρόδου, και των νησιών της Δωδεκανήσου αναφορικά με τον θαλάσσιο τουρισμό, επισημαίνοντας τις δυνατότητες που διαθέτει η περιοχή να αυξήσει σημαντικά το μερίδιο της στο χώρο της κρουαζιέρας και του yachting.

Να σημειωθεί πως η έκθεση «Ποσειδωνία» αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές εκθέσεις της ναυτιλιακής βιομηχανίας με συμμετοχή εταιρειών και επιχειρηματιών από όλο τον κόσμο.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!