Έργα ανακύκλωσης σε Ρόδο και Λειψούς από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Την έγκριση των τευχών δημοπράτησης για την προμήθεια σταθερού εξοπλισμού στο Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών ( ΚΔΑΥ) Ρόδου, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος. 

Το Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών Ρόδου είναι ένα από τα σημαντικότερα περιβαλλοντικά έργα στο νησί, συνολικού προϋπολογισμού 1.949.960 ευρώ.

Η διαδικασία της προμήθειας του σταθερού εξοπλισμού, πρέπει να ολοκληρωθεί το αμέσως επόμενο διάστημα, ώστε το έργο να καταστεί λειτουργικό εντός της τρέχουσας προγραμματικής περιόδου, η οποία λήγει 31 Δεκεμβρίου 2015.

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου υπέγραψε επίσης την τροποποίηση της σύμβασης για την Προμήθεια Εξοπλισμού Κομποστοποίησης και Προώθησης της Ανακύκλωσης  στο νησί των Λειψών.

Πρόκειται για σημαντικές παρεμβάσεις που στόχο έχουν την προστασία του περιβάλλοντος και των ευαίσθητων οικοσυστημάτων των νησιών, τομέας ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ιεράρχησης προτεραιοτήτων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!