Ο Δήμαρχος Καλύμνου στην Αυστραλία

Τελικά μετά από πολλές παλινωδίες ο Δήμαρχος κύριος Γαλουζής θα επισκεφθεί το Ντάργουϊν της Αυστραλίας.


 Το ταξίδι αυτό θα περάσει στην ιστορία του νησιού ως ένα ταξίδι στην έρημο, αφού γίνεται με τις χειρότερες των συνθηκών. Η επίσκεψη του εκάστοτε Δημάρχου της Καλύμνου στη πρωτεύουσα της Βόρειας Αυστραλίας είναι ένα μεγάλο γεγονός, λόγο της μεγάλης  πληθυσμιακά Καλύμνικης κοινότητας αλλά και επειδή είναι οικονομικά ισχυρή. Ο κύριος Χαλίκος ως Πρόεδρος της αδελφότητας είχε την ευγένεια να καλέσει τον Δήμαρχο και όλους τους επικεφαλής των αντιπολιτεύσεων να παραστούν στις 6 και 7 του Απρίλη στις εορταστικές εκδηλώσεις του ελληνισμού που γίνονται κάθε χρόνο πληρώνοντας μάλιστα και τα έξοδα τους.

Δυστυχώς η Δημοτική Αρχή έφερε το θέμα της πρόσκλησης στις 28 Απριλίου στο Δ.Σ με καθυστέρηση 22 ημερών.

Τόσον ο Δήμαρχος όσον και οι επικεφαλής των αντιπολιτεύσεων επιφυλάχτηκαν να απαντήσουν με εξαίρεση τον κύριο Διακομιχάλη που αμέσως ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί για προσωπικούς λόγους και ευχαρίστησε τον κύριο Χαλίκο. Oι επικεφαλής των αντιπολιτεύσεων μετά από μερικές μέρες δήλωσαν ότι θα συμμετέχουν, ενημερώνοντας τον εκπρόσωπο του κυρίου Χαλίκου γι’ αυτή τους την απόφαση.

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ στις 8 Μαΐου 2015 ο κύριος Γαλουζής δήλωσε ότι σοβαροί υπηρεσιακοί λόγοι δεν του επιτρέπουν να μεταβεί στην Αυστραλία και την Δημοτική Αρχή να εκπροσωπήσουν οι δύο Αντιδήμαρχοι Κώστας Ζαΐρης  και Μικές  Ρήγας , απόφαση που γνωστοποίησαν στον κύριο Χαλίκο στις 15 Μαΐου 2015.

Και ξαφνικά χθες εκτάκτως συνεδρίασε το Δ.Σ με κύριο θέμα την έγκριση μετακίνησης στο Ντάργουϊν του κυρίου Γαλουζή και του κυρίου Ρήγα με δαπάνες του Δήμου. Οι άστοχες κινήσεις του Δημάρχου μέχρι να το σκεφτεί και να αποφασίσει, ξεπερνώντας τις δήθεν υπηρεσιακές υποχρεώσεις του, αποδυναμώνουν ένα ταξίδι το οποίο θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο και για τους Καλύμνιους εκεί και μας που ζούμε στο νησί. 

Μετά από αυτό το αλαλούμ, ρωτούμε ευθέως τον κύριο Δήμαρχο.

Με ποιους κυβερνητικούς παράγοντες θα συναντηθεί η αντιπροσωπεία της Καλύμνου;

Ποια θέματα θα συζητήσουν;

Τι θα συζητήσουν με τον Δήμαρχο του Ντάργουϊν και την επιτροπή αδελφοποίησης;

Όλα αυτά δεν θα έπρεπε να είναι ζητήματα που θα είχαν απασχολήσει το Δημοτικό Συμβούλιο; 

Δεν θα έπρεπε να είχαν ληφθεί αποφάσεις από το ανώτερο όργανο του νησιού μας, ώστε αυτό το ταξίδι να μην ήταν απλά ένα ταξίδι αναψυχής;

Δυστυχώς κύριε Δήμαρχε και κύριοι της Δημοτικής Αρχής οφείλετε να σοβαρευτείτε γιατί το νησί μας έχει πολλά προβλήματα και το Ντάργουϊν μπορεί να λύσει πάρα πολλά από αυτά όταν γίνουμε σοβαροί. 

πηγή: http://www.tominews.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!