Εξηγήσεις Γαλουζή για το φιάσκο με το ταξίδι στην Αυστραλία

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Κύριε Μιαούδη Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με το επικείμενο ταξίδι αντιπροσωπείας του δημοτικού συμβουλίου στην πόλη του Ντάργουιν και τη δική σας σχετική ανταπόκριση, θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής:  

Η αρχική πρόσκληση της Καλυμνιακής αδελφότητας του Ντάργουιν, απευθυνόταν στο Δήμαρχο, τον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου  και τους αρχηγούς των αντιπολιτεύσεων, τους οποίους και προσκαλούσατε στο Καλύμνικο γλέντι-γιορτή, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 6-7 Ιουνίου.

Η απάντησή μας, η οποία σας κοινοποιήθηκε στις 15-5-2015 (απ.πρωτ.9304) ανέφερε συγκεκριμένα, ότι λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας από πλευράς μου και των κρίσιμων θεμάτων που χειριζόμαστε στην παρούσα φάση, ήταν πρακτικά αδύνατη η φυσική μου παρουσία σε αυτό το ταξίδιΣας επισημαίναμε όμως παράλληλα, ότι ο Δήμος Καλύμνου θα εκπροσωπείτο επίσημα από τους δυο αντιδημάρχους κ.κ. Ρήγα Μικέ και Ζαϊρη Κων/νο.  

Πέραν αυτών όμως, ενημερωθήκαμε για μια ανεξήγητη και απρόσμενη εμπλοκή, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να εκδοθεί από πλευράς σας πρόγραμμα εκδηλώσεων, στο οποίο αναφέρεται ότι ο Δήμος εκπροσωπείται από τους κους Ιω. Μαστροκούκο, Γ. Μαύρο και Σ. Χούλλη.

Σε προφορική μας επικοινωνία μαζί σας, σας επισημάνθηκε το γεγονός αυτό και ζητήθηκε από εσάς το αυτονόητονα τροποποιηθεί δηλ. το πρόγραμμα μόνο ως προς την αναφορά της εκπροσώπησης του Δήμου μας, από εμένα πλέον τον ίδιο, καθώς έχοντας κάθε διάθεση να υπερβώ τα όποια εμπόδια, είχα προσωπικά αποφασίσει να τιμήσω τους συμπατριώτες μας, συνοδευόμενος και από συνεργάτες μου. Για τον λόγο αυτό, ελήφθη και σχετική νέα απόφαση του δημοτικού μας συμβουλίου (αρ. αποφ. 148) στις 27/5/2015.

 Ωστόσο, κάτι τέτοιο στάθηκε αδύνατο καθώς η δική σας απάντηση, όπως και του κου προέδρου την οποία μας διαβιβάσατε, ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι οποιαδήποτε τροποποίηση είναι αδύνατη και ότι η αποστολή του δημοτικού συμβουλίου -αποτελούμενη μόνο από εκπροσώπους της αντιπολίτευσης- «θα τύχει της ίδιας τιμής και σημασίας» .

Θα θέλαμε λοιπόν να σας τονίσουμε στο σημείο αυτό, αφού αντιπαρέλθουμε την απαξιωτική στάση σας προς το θεσμό του Δημάρχου, ότι ο Δήμος Καλύμνου εκπροσωπείται επίσημα μόνο από τον ίδιο τον Δήμαρχο ή από τους αντιδημάρχους-αναπληρωτές του ιδίου. Ως εκ τούτου, η αντιπροσωπεία του δημοτικού συμβουλίου, η οποία τελικά θα επισκεφθεί το Ντάργουιν, δεν έχει καμία εξουσιοδότηση επίσημης εκπροσώπησης του Δημάρχου της Καλύμνουστις επαφές με επιχειρηματικούς και κυβερνητικούς παράγοντες, όπως διαπιστώνουμε ότι περιλαμβάνετε στο πρόγραμμα το οποίο διαμορφώσατε, παρά μόνο στο γλέντι της 6ης -7ης Ιουνίου .

Tέλος, ελπίζουμε σε μια περισσότερο υπεύθυνη και θετική εκ μέρους σας στάση στο μέλλον, η οποία θα προσβλέπει επί της ουσίας στην σφυρηλάτηση ισχυρών δεσμών ανάμεσα στους ομογενείς και το νησί μας.                                                 

Ο Δήμαρχος

 Ιωάννης Αντ. Γαλουζής

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2020 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!