ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΠΑ

Οι Ροδίτες, οι Ροδίτισσες, οι αιρετοί, οι εκπρόσωποι των παραγωγικών, επιστημονικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών φορέων που βρέθηκαν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη στην Πλατεία Κύπρου, έστειλαν ένα πρώτο μήνυμα στην κυβέρνηση των νεοκομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό το μήνυμα πρέπει να ενδυναμώσει και να φτάσει πιο ισχυρό σ' εκείνους που με τα ψέμματα, τον λαϊκισμό και τις ψεύτικες υποσχέσεις κορόιδεψαν τον ελληνικό λαό για μια σειρά από θέματα και τώρα, αποδεικνύουν ότι κορόιδεψαν και τους νησιώτες.

Οι Ροδίτες, οι Δωδεκανήσιοι, οι Αιγαιοπελαγίτες και όλοι οι νησιώτες, πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι ώστε να μην αφήσουμε το περιθώριο σε κανέναν να μας πάρουν μέσα από τα χέρια μας το αγαθό που κατακτήσαμε δίκαια.

Όλοι γνωρίζουμε και αντιλαμβανόμαστε τις συνέπειες που θα έχουν τα νησιά του Αιγαίου αν καταργηθεί ο μειωμένος ΦΠΑ. Όλοι καταλαβαίνουμε τι θα σημάνει αυτό στην αγορά και στον τουρισμό. Η καταστροφή της οικονομίας και ο μαρασμός, μάς 'χτυπούν' την πόρτα.

Είναι η ώρα να ξεσηκωθούμε και να διεκδικήσουμε τα κεκτημένα μας δικαιώματα.

Καμία από τις προηγούμενες κυβερνήσεις και με καθεστώς μνημονίων, δεν τόλμησε να αγγίξει τον ΦΠΑ. Όλοι πάλεψαν για την διατήρηση του φορολογικού καθεστώτος.

Αυτή η κυβέρνηση αποδεικνύει ότι δεν ενδιαφέρεται για τίποτα παρά μόνον για εξουσία. Καταδικάζει τους νησιώτες σε καταστροφή, καταδικάζει τον τουρισμό σε ύφεση, καταδικάζει την οικονομία και την ανάπτυξη του τόπου μας.

Οι εχθροί βρίσκονται εντός των τειχών και όχι εκτός.

Οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ δεν συνιστούν προνόμιο των νησιών, αλλά μέτρο αποκατάστασης των ανισοτήτων στον νησιωτικό χώρο έναντι της ηπειρωτικής Ελλάδας.

Καλό θα ήταν ο κ. Βαρουφάκης και οι κυβερνώντες να επισκέπτονται τα νησιά μας πιο συχνά κατά τους χειμερινούς μήνες και όχι μόνο το καλοκαίρι για παραθερισμό, για να καταλάβουν ότι παλεύουν οι νησιώτες για την επιβίωση τους, χωρίς γιατρούς και νοσοκομειακή περίθαλψη, χωρίς παιδεία και με ελλιπή πλέον ασφάλεια.

Θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι οφείλουν να προστατέψουν τα νησιά και τους νησιώτες και όχι να τα δίνουν όλα χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Τα τοπικά κυβερνητικά στελέχη απέδειξαν ότι δεν ενδιαφέρονται ούτε για την χώρα ούτε για τον ίδιο τον τόπο τους και βλέπουν παντού φαντάσματα και αντιπολιτευτική διάθεση.

Ντροπή.

Σαν νησιώτες θα έπρεπε να υπερασπιστούν τα δικαιώματα των συμπολιτών τους.

Τα ψέματα τελείωσαν.

 

Ιωάννης Παππάς

Οικονομολόγος

Μέλος Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!